CHUTZPAH. Den amerikansk-judiske advokaten Alan Dershowitz menar att judar bör skryta om den makt och det inflytande de har i västvärlden.

Det var på den nyligt genomförda pro-israeliska konferensen ”StandWithUs” i Los Angeles som den judiske advokaten och politiske kommentatorn Alan Dershowitz fällde skrytsamma kommentarer om den makt och det inflytande de har i västvärlden.

Han sa bland annat att judar inte ska be om ursäkt för den makt de har över till exempel finans och massmedia. Denna ”styrka” och detta ”inflytande” som judar har menar Dershowitz att de använt i ”fredliga syften”.

I själva verket har sionistisk media och sionistiskt inflytande över den amerikanska politiken lett till flertalet fruktansvärda krig med åtminstone hundratusentals dödsoffer. Ett exempel på det är Irak-kriget som Nordfront tidigare skrivit om.

Dershowitz juridiska karriär har kantats av en rad kontroversiella åtaganden. Han har bland annat arbetat för att hårdporr ska få spridas i USA och att tortyr bör tillåtas. Han är också en stark motståndare mot amerikaners rätt att bära vapen.

Dershowitz var dessutom under en tid misstänkt för att ha varit en del av den judiske pedofilen Jeffrey Epsteins sexnätverk.

Dershowitz skrytsamma uttalande: 

Källa:
Alan Dershowitz


  • Publicerad:
    2017-03-21 22:30