JUDISK MAKT. Redan 1997 uttryckte judisk makt-profilen Alan Dershowitz en vilja att legalisera den pedofila traffickingverksamhet han senare skulle försvara som advokat och nu också anklagas för att själv ha deltagit i.

Alan Dershowitz till vänster. Foto: Sage Ross (CC BY-SA 3.0)

Juden Alan Dershowitz har gjort sig känd för att kalla Jeffrey Epsteins offer för ”antisemiter”, för att förespråka tvångsvaccinering av ”vaccinvägrare” och för att kalla dem som nämner Epstein och Mossad i samma sammanhang för ”paranoida svamlare”.

Nordfront har tidigare skrivit om Alan M. Dershowitz som både är lobbyist för judiskt makt-rörelser, lärare vid Harvard Law School och Epsteins förre advokat.

Han befinner sig för närvarande i rampljuset då han anklagas för att ha våldtagit minderåriga vita flickor som ingick in Epsteins ”stall”.

Såväl Virginia Robert Giuffe som Sarah Ransome anklagar nu Dershowitz för att ha våldtagit dem när de var tonårsflickor.

Dershowitz var alltså Epsteins advokat och efter att hans klient hade dömts anmärkte Dershowitz att Epsteins brott inte var värre än att ”stjäla en bagel”.

Av såväl hans ord som av hans handlingar framgår det att Dershowitz inte anser det vara fel av en vuxen man att ha sex med unga flickor.

1997 skrev han en debattartikel med titeln ”Förbudet mot sex med minderårig är ett föråldrat koncept”, där han argumenterar att 16 år är en alldeles för hög lägsta tillåtna ålder och att 14 år verkar mer rimligt. Här följer tre utdrag ur artikeln:

…Detta leder till den grundläggande frågan om den fortsatta legitimiteten i förbudet mot ”sex med minderårig” i tider då sex med tonåringar inblandade är så vanligt förekommande medan åtal för ”sex med minderårig” väcks så selektivt…

…Det är uppenbart att den måste finnas sanktioner mot sex med väldigt unga barn, men det är tveksamt om sådana sanktioner ska appliceras för tonåringar efter puberteten, eftersom sex är så vanligt i deras åldersgrupp…

…Vidare infinner sig puberteten allt tidigare, särskilt inom vissa folkgrupper. Baserat på demografiska kriterier borde åldersgränsen för ”minderårig” när det gäller brottet ”sex med minderårig” sänkas. Den bör helt avgjort inte vara så hög som 17 eller 16.

Förnuftiga människor kanske inte är överens huruvida den borde vara så låg som 14 eller inte. Femton verkar som en rimlig kompromiss. Kanske det borde införas trappsteg under 15 där straffet ökar inversivt med offrets ålder.

Det kan även finnas konstitutionella begränsningar för att göra åldersgränsen för hög. Högsta Domstolen har i abortkontexten visat att unga kvinnor har reproduktionsrättigheter vid en viss ospecificerad ålder. Det finns uppenbara skillnader mellan rätten att välja om man ska avsluta en oönskad graviditet och rätten att ha sex överhuvudtaget.

Den förra kräver ett tragiskt val mellan två svåra konsekvenser för en tonåring, medan den senare inkluderar det föredragna valet – åtminstone för tonåringar som avhåller sig.

Men Högsta Domstolens erkännande av en ung kvinnas rätt att välja abort – utan inblandning av föräldrar eller stat – föreslår en grad av autonomi som verkar rimma dåligt med att göra det till ett brott för en vuxen att ha sex med en mogen samtyckande 16-åring.

Så här kommenterar Renegade Tribune Dershowitzs artikel:

Det är nästan som om han försöker legalisera det som han, Jeffrey, Ghislaine, Les Wexner och deras judiska makt polare hela tiden har hållit på med.


  • Publicerad:
    2020-08-04 14:00