Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Israel för rasregister – svartlistar icke-judar för att förhindra folkblandning

Av Redaktionen, 2017-02-12
redaktionen@nordfront.se

CHUTZPAH. Israel granskar rastillhörigheten på runt 5 000 människor varje år och för en ’svart lista’ på icke-judar -för att förhindra rasblandning.

Nyheten om Israels svartlista har varit hemlighålld fram till nyligen då en judinna från Ryssland ville gifta sig med en judisk man i Israel. Paret nekades giftermål på grund av oegentligheter i kvinnans familjs papper.

Trots att judinnan och hennes familj hade emigrerat till Israel för många år sedan var hennes härkomst inte tillfredsställande nog för den religiösa myndigheten, skriver tidningen The Times of Israel.

Hennes mormor ska ha förlorat dokument under andra världskriget, men blev uppförd som judisk på dotterns födelseattest. Problemet var dock att mormodern stod uppförd som vitryss på sina immigrationspapper, på sonens födelseattest samt även på Yaels födelseattest.

— Det fungerar inte att vissa går runt och felaktigt tror att de är judar, och att deras familj och vänner är det, säger Rabbi Shimon Yaakovi.

Israeliska myndigheter är uppenbarligen väl medvetna om den skadliga omfattningen av mångkultur och rasblandning och önskar därför att skydda sitt egna folk från detta. När det kommer til icke-judiska nationer är tonen dock en helt annan.

I västvärlden går judarna i första ledet för en global världsordning med ras- och rotlösa medborgare. I Sverige var det judar inom media (Bonnier) som grundlade det mångkulturella samhället. De som ifrågasätter det mångkulturella samhället anklagas för rasism och ”hat”. Israel klarar sig alltid från kritik trots att den judiska staten har världens strängaste raslagar. De judiska raslagarna ger bland annat alla etniska judar automatisk rätt att bosätta sig och få medborgarskap i Israel. De från Palestina ockuperade områdena har i efterhand tilldelats de judiska ”nybyggare” som invandrade till landet, en praktik som pågår än i denna dag.

Nästan alla ledande judar i Sverige ställer sig bakom den judiska rasiststaten samtidigt som de fördömer rasism i Sverige och hänger ut och förföljer dem som motsätter sig mångkultur i detta land. En sådan person är exempelvis DN:s chefredaktör Peter Wolodarski, tidigare redaktionsmedlem i den sionistiska tidningen Judiska krönika som blivit central i mainstream-medias arbete att motarbeta ”rasism” och se till att ”extremister” inte får tillgång till den fria debatten.

Enligt den judiske sionisten och återkommande GP-skribenten Anders Carlberg är ”den judiska staten […] så central för oss svenska judar att den näst efter att vara född eller konverterad jude är förutsättningen för vår judiskhet.”

Artikeln publicerades ursprungligen på Frihetskamp.net

Källor:
Israel’s “Blacklist” Prevents Jews Marrying Non-Jews
Citing intermarriage threat, Israeli rabbis ‘blacklist’ families deemed not Jewish


  • Publicerad:
    2017-02-12 18:21