#PIZZAGATE. Wikileaks har twittrat om en film vars budskap är att misstankarna kring #Pizzagate bör rendera i en polisutredning. Detta är första gången Wikileaks själva kommenterat den möjliga jätteskandalen.

Wikileaks officiella Twitter-konto delade idag en film gjord av den amerikanska granskande journalisten Ben Swann. I filmen går Swann igenom några av misstankarna kring den möjliga pedofilskandalen som kommit att kallas #Pizzagate.

WikiLeaks ‏@wikileaks 18 jan.

CBS Reality Check covers Pizzagate. https://www.facebook.com/BenSwannRealityCheck/videos/1330641910334089/

More: https://file.wikileaks.org/file/FBI-pedophile-symbols.pdf

Bland annat tar han upp det konstiga kodspråk som används i Hillary Clintons före detta kampanjchef John Podestas mejl och olika pedofila ”sammanträffanden” på pizzerian Comet Ping Pong som ska ha kopplingar till Demokraterna. Filmen avslutas med att Swann frågar sig varför polisen inte startat en utredning.

Detta är första gången som Wikileaks själva kommenterat #Pizzagate som under flera månaders tid fått stor uppmärksamhet på flera alternativa medier i främst USA. Nordfront har tidigare skrivit en sammanfattande artikel om den möjliga pedofilskandalen som du kan läsa här.

Se Ben Swanns film här:

Källa:
WikiLeaks Twitter


  • Publicerad:
    2017-01-19 08:20