#PIZZAGATE. I en nyligen publicerad Youtube-film säger den amerikanska journalisten Liz Crokin att hon har blivit förföljd och hotad till livet om hon fortsätter sin granskning av Pizzagate och Clintons korruption.

Liz Crokin, en prisvinnande författare och journalist som tidigare har arbetat för en rad olika välansedda amerikanska tidningar, fruktar för sitt liv efter att hon började göra efterforskningar kring Pizzagate-skandalen och korruption som är kopplade till familjen Clinton.

Bakgrunden till oron är stor då det finns flera mystiska dödsfall som kan kopplas till personer som har försökt att ta sig an Clinton-korruptionen och den påstådda pedofilskandalen.

I rädsla för att bli mördad och att hennes död ska bortförklaras som självmord eller liknande har hon nu spelat in en film för att förklara för folket att hon inte är suicidal men att hon nu fruktar för sitt eget liv efter hon började göra efterforskningar.

— Jag lägger upp den här filmen för min egen säkerhet. Jag har blivit hotad och skrämd efter att jag började exponera en större korruptionshändelse kring Clinton och jag känner mig utsatt nu mer än någonsin efter att jag tackade ja till att bli inblandad i ett projekt som kommer att ’blåsa locket av’ Pizzagate och Pedogate, säger den amerikanska journalisten.

Se filmen nedanför:

Källa:
FILM: Journalist truet på livet etter å ha gransket Clinton og Pizzagate


  • Publicerad:
    2017-02-21 15:35