FAKE NEWS. Bonniers skvallertidning Expressen fortsätter sitt drev mot Granskning Sverige-medarbetaren Fabian Fjälling med ännu en artikel. Denna gång används Nordfronts exklusiva intervju med Fjälling för att komma med nya ”avslöjanden”.

Skärmdump från Expressens hemsida.

Efter att Fabian Fjälling, som tidigare gick under pseudonymen Erik Johansson i sitt arbete med Gransknings Sverige, fått sin identitet röjd genom att av misstag avslöja den för en kulturmarxistisk debattör så genomförde Nordfront en exklusiv intervju med honom. Detta för att han skulle få ge sin syn på händelserna samt för att våra läsare skulle få lära känna den uppskattade Granskning Sverige-medarbetaren samt lära sig mer om vilka metoder judiskägd media använder sig av för att försöka skrämma och tysta dissidenter.

Bonniertidningen Expressen, som trots sina skrytsamma påståenden om att de är ”seriösa och grundlagsskyddade”, lyckades själva aldrig få till en intervju med Fjälling. Detta trots att de i sina försök bland annat ringde hans fru och oanmält skickade en dömd vapenbrottsling till hans hem för att pressa honom på information. De fick istället nöja sig med att använda Nordfronts intervju med Fjälling som källa i det senaste försöket att karaktärsmörda honom.

I artikeln konstaterar de att Nordfront lyckades få svar på de frågor som Diamant Salihu utan framgång försökte tvinga ur Fjälling, trots att han upprepade vissa av dem så många som sex-sju gånger.

Istället för att självkritisk granska sina egna journalistiska metoder så försöker artikelförfattarna Hannes Lundberg Andersson och Daniel Olsson antyda att Fjälling hycklar när han låter Nordfront intervjua honom och publicera hans namn samtidigt som han motsatte sig att Expressen skulle göra detsamma.

Vidare försöker de skapa ett slags sensationellt ”avslöjande” av att Fjälling till stora delar sympatiserar med Motståndsrörelsen, trots att han uppger det helt öppet i sin intervju med Nordfront. Lundberg Andersson och Olsson försöker sedan lägga detta till last för Fjälling genom att hänvisa till tidigare egenkomponerade fake news-artiklar om Motståndsrörelsen, där de hetsar och ljuger genom att hävda att Motståndsrörelsen skulle vara en kriminell och våldsbejakande organisation.

Artikelförfattarna skryter även med att de samarbetar med den privatägda underrättelsetjänsten Expo och att de tillsammans med dessa även tidigare ska ha ”avslöjat” att Fjälling ”öppet sprider rasism och förnekar Förintelsen”.

Samtidigt tycks Expressen ha blivit alltmer paranoida av sina egna oärliga arbetsmetoder och lögnaktiga ”reportage”, vilket inte minst märks när en av Granskning Sveriges lyssnare försöker få svar på varför Expressen anser att det är okej att försöka tränga sig in i folks hem.

Lyssna nedan hur Expressen har börjat behandla privatpersoner som försöker få svar på helt vanliga frågor:

Expressen har inte heller lyckats med sina försök att skrämma Granskning Sverige till tystnad. Sedan drevet satte igång mot Fjälling för bara några dagar sedan har man hunnit publicera flera nya intressanta klipp. Tidigare i veckan publicerade man även en ny dokumentär där lögnpressens hyckleri kring ”rapporteringen” om Granskning Sverige belyses.

Lyssna på Granskning Sveriges dokumentär om medias lögner och hyckleri nedan:

Lyssna även på Fabian Fjällings medverkan i Radio Regeringen HÄR och Radio Nordfront HÄR.

Källa:
Fabian Fjälling talar ut – på nazistsajten


  • Publicerad:
    2017-03-05 23:45