Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Expressen förföljer och hänger ut barn till nationalsocialister

Av Redaktionen, 2017-03-26
redaktionen@nordfront.se

FAKE NEWS. Idag publicerade den judiskägda skvallertidningen Expressen ett reportage där de hänger ut barn till kända nationalsocialister från Tredje riket med namn och bild samt beskriver hur de oinbjudna åkt till deras hem för att ”ställa frågor”.

Genom ett kollage på löpsedeln försöker Bonniertidningen Expressen koppla barn till tre av Tredje rikets mest välkända nationalsocialister till den så kallade ”förintelsen”.

Det är inte bara politiska dissidenter i Sverige som riskerar hembesök och uthängningar från Expressen. Även barn till döda nationalsocialister i andra länder tycks vara legitima mål för den Bonnierägda skvallertidningen.

Under dagen publicerade Expressen nämligen ett reportage där journalisten Michael Syrén beskriver hur han har åkt till Tyskland och Frankrike för att försöka ”intervjua” barn till kända nationalsocialister som levde under Tredje riket.

De som drabbats denna gång är Heinrich Himmler och Hermann Görings respektive döttrar samt Josef Mengeles son, trots att det endast är Himmlers dotter som enligt Expressen i någon mån delar sin fars åsikter.

Expressenjournalisten Michael Syrén fick åka ned till Tyskland och Frankrike för att trakassera sin arbetsgivares senaste uthängningsobjekt.

Trots att ingen av dem på något sätt visade intresse av att delta i Expressens fake news-artikel, utan avvisade Syrén och hans kollegor både via telefon och på plats i sina egna hem, så publicerar den judiskägda tidningen namn och bild på samtliga. Samtidigt försöker man koppla dem till den så kallade ”förintelsen”, trots att de endast var barn under tiden när den påstås ha skett.

Michael Syrén visar stolt upp hur han försöker tränga sig in i Josef Mengeles sons hem. Skärmdump från expressen.se.

Man ondgör sig även över hur de tre är så fräcka att de inte vill ta avstånd från sina egna föräldrar. När det gäller Josef Mengeles son konstaterar man besviket att ”enligt tysk grundlag behöver en person aldrig ange familjemedlemmar” och syftar på att ”dödsängelns son” inte kunde tvingas till att röja att sin egen fars uppehållsort under en tid då Mengele befann sig i Sydamerika.

Expressen anser uppenbarligen att en sådan gest är rimlig att kräva av en son, trots att det med stor säkerhet hade inneburit att hans far lönnmördats av Israels kriminella underrättelsetjänst Mossad, alternativt kidnappats och ställts inför en skenrättegång i den judiska skurkstaten.

LÄS OCKSÅ: ”Jagad, uthängd och trakasserad — Erik från Granskning Sverige talar ut

När det gäller Hermann Görings dotter ondgör man sig över hur hon i en intervju som genomfördes på 80-talet kunde berätta att hon som barn ”behandlades väl” trots de lögner som spridits om hennes far sedan andra världskrigets slut.

Den folkfientliga tidningen Expressen ägs av den judiska familjen Bonnier som har ett starkt inflytande på Sveriges mediala landskap. Tidningen har gjort sig känd för att genom lögner och förtal jaga, trakassera och hänga ut människor som på olika sätt ställer sig i opposition mot massinvandringen och det folkmord som pågår mot Nordens inhemska befolkning.

Brottslingen Thomas Mattsson är chefredaktör för den folkfientliga Bonniertidningen Expressen.

I en av tidningens hetsjakter drev man till och med en person till självmord och dess chefredaktör Thomas Mattsson friades nyligen av en politiskt tillsatt jury i ett förtalsfall där han genom förfalskade och förvrängda citat hängde ut en 70-årig pensionär som ”rasist”. Den friande domen firade Mattsson med att hänga ut samma pensionär ytterligare en gång.

LÄS OCKSÅ: ”Thomas Mattsson friades av politisk jury – firade med att hänga ut målsäganden igen

Det var också Expressen som trakasserade Granskning Sverige-medarbetaren Fabian Fjälling efter att hans identitet blivit röjd. Detta gjorde man bland annat genom att kontakta hans familjemedlemmar samt skicka den vapenbrottsdömde journalisten Diamant Salihu för att försöka tränga sig in i hans hem medan hans barn var hemma.

Källa:
Så lever nazist-bödlarnas barn i dag


  • Publicerad:
    2017-03-26 20:45