#PIZZAGATE. Microsoft använde sig av den kontroversiella ”konstnären” Marina Abramovic i en reklamfilm, vilket ledde till så pass hård kritik att de raderade filmen.

Sent året 2016 läckte Wikileaks mejlen till Hillary Clintons kampanjchef John Podesta. I mejlen mellan Podesta och flera andra toppolitiker inom Demokraterna fanns många konstiga matreferenser till bland annat pizza, ost och varmkorv som privatgrävare menade användes som kodspråk av pedofiler på till exempel Deep web.

Detta, tillsammans med en mängd andra minst sagt skumma och obehagliga ”tillfälligheter”, gjorde att många misstänkte att makteliten i Washington var inblandad i en pedofilring. Teorin benämndes Pizzagate.

En av personerna som var inblandad i utkanten av Pizzagate var ”konstnären” Marina Abramovic. Hennes konst har beskrivits som ockult och till och med satanistisk, där förtärande av bland annat sperma, blod och urin – så kallad ”spirit cooking” – ingår som en del av hennes verksamhet.

Stefani Germanotta, mer känd som Lady Gaga, tillsammans med bland andra Marina Abramovic och en docka i människostorlek. Germanotta har tidigare sagt sig vara ”besatt” av Abramovic.

Av någon anledning valde Microsoft – som leds av globalisten och avföringsfetischisten Bill Gates – att ta med Marina Abramovic i en reklamfilm för företagets VR-headset.

Efter att ha fått massiv kritik med bland annat 25 000 tummen ner på Youtube togs dock filmen bort av Microsoft.

Källa:
Microsoft’s decadent VR ad featuring SATANIC artist famed for ‘spirit-cooking’ & pseudo-cannibalism fuels burgeoning class war


  • Publicerad:
    2020-04-20 19:30