RADIO NORDFRONT. Under kvällen sände Radio Nordfront direkt och intervjuade bland annat Dr. Thomas Jackson och lyckades även få med ”rätt” Fredrik Vargas och avrundade med att diskutera nyheter.

direkt11

Intervju med Dr. Thomas Jackson:

Ikväll kommer Radio Nordfront att intervjua Dr. Thomas Jackson, bland annat gällande hans arbete med att avslöja bluffen med de så kallade apatiska flyktingbarnen, men även gällande ideologi: bland annat gällande nationalsocialism, konservatism etcetera. Jackson är en välkänd politisk dissident inom alternativmedia, och han har tidigare käppjagats av politiskt korrekta krafter för sina politisk inkorrekta ställningstaganden.

Dr. Jackson kommer att offentliggöra de diarieförda brev han har från nuvarande justitieminister Morgan Johansson, Dnr: S2005/9575/Sr och före detta generaldirektören från Socialstyrelsen Dnr: 71-10949/2005 om de apatiska barnen.

Intervju med ”rätt” Fredrik Vargas:

Och efter den senaste veckans dramatik, där Radio Nordfront råkade intervjua en 22-årig Fredrik Vargas istället för den ”rätte” Fredrik Vargas, en 38-åring som är arrangör av Folkets Demonstration, så kommer även ”rätt” Fredrik Vargas förhoppningsvis att medverka i kvällens avsnitt, främst för att dementera att det var han som medverkade i förra veckans avsnitt.

Material gällande ”Pizzagate”:

30748819321_9f078bf394_b

Klicka här för att läsa mer om bröderna Podestas koppling till 3-åriga Madeleine McCann försvinnande. Klicka här för att läsa nyheten om att brittisk polis varken kan avslöja identiteten på, eller gripa, de personer som de vet ligger bakom bortrövandet av den 3-åriga flickan.

Registrera dig på Spreaker:

Glöm inte att registrera dig på Spreaker så att du kan vara med och chatta, samt att prenumerera både på Radio Nordfronts och Radio Regeringens Spreaker-kanaler.

Stöd Radio Nordfront:

Gillar du Radio Nordfront? Ditt stöd behövs och från och med nu går det för er lyssnare att donera till Radio Nordfronts verksamhet.

Swish-nummer: 1233882990
Bitcoins-plånbok: 1AJiMVvWvSc7eShqEvHa7mufkNne4CnhQa
Paypal: Donera genom Paypal.

Bitcoin-Profits3f2acbaa-c36c-44e1-9542-28436d34a695serveimage

Lyssna på direktsändningen:

Listen to ”RN DIREKT#11: Intervju med Dr. Thomas Jackson och ”rätt” Fredrik Vargas” on Spreaker.

Radio Nordfront är tänkt att fylla den efterfrågan som uppenbarligen finns på att Nordfront och Motståndsrörelsen ska börja med podcast/webbradio. Vi har valt att börja i liten skala och tänker känna pulsen på våra lyssnare och utvecklas allt eftersom. Vi försöker att ha stora öron och vara våra lyssnare tillmötesgående.

Radio Nordfront är en del av Nordfront och Nordiska motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Robin Palmblad, Pär Öberg, Emil Hagberg och Martin Saxlind.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in oliktänkande människor som vi tycker är intressanta.


  • Publicerad:
    2016-12-04 19:00