Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Regeringen håller extrainsatt möte om organiserad brottslighet

Ska diskutera åtgärder mot gängens rekrytering Flertalet myndigheter inbjudna till mötet.

Rysk gangster höll ut i 10 timmar mot specialstyrkor – med automateld och granater

RYSSLAND. När polis skulle gripa 61-årige Vladimir Bardanov i dennes villa barrikaderade han sig och öppnade eld. Med automateld och handgranater höll han ut mot inkallade specialstyrkor i tio timmar innan han slutligen brann inne.

Systematisk och grov brottslighet kring “brukarimporten”

FOLKUTBYTETS PROFITÖRER. En läckt rapport från Migrationsverket sammanlänkar ett stort assistansbolag med grov brottslighet. En kommande rapport från Nationella Underrättelsecentret avslöjar att mönstret är förhärskande inom branschen.

Skådespelerskan Allison Mack erkänner sig skyldig till brott i judisk sexsekt

BROTT. TV-stjärnan Allison Mack från serien ”Smallville” erkänner att hon begått brott i den judiska sexkulten Nxivm. Men vad är det för en kult och vilka står bakom den? Nordfront reder ut grunderna.

De zigenska tiggarna från Östeuropa möter hårdare tider

TIGGERIET. Zigenarna från Östeuropa som befinner sig i Sverige för att livnära sig på det organiserade tiggeriet medger att det blivit allt svårare att få sitt bedrägliga leverne att gå runt.

“The Punisher” Duterte ställer in utlandsbesök efter bomb

UTRIKES. Filippinernas president Rodrigo Duterte, som även kallas för ”The Punisher” för sin hårdföra linje mot narkotikahandeln, ställer nu in sitt första utlandsbesök som president efter ett bombdåd i hemstaden Davao.

Internationella kopplingar bakom brottslighet mot välfärden

SVERIGE. Efter en särskild utredning har regeringen blivit uppmärksammad på att den organiserade ekonomiska brottsligheten mot vårt svenska välfärdssystem är allvarligare än man trott. Utredningen visar på internationella kopplingar i företagsform och den överraskade regeringen föreslår nu en ny myndighet för att komma till rätta med det hela.