UTRIKES. I ett spektakulärt uttalande skyller EU-bossen Jean-Claude Juncker Storbritanniens utträde ur EU på USA och hotar nu med att ”bryta upp” USA som straff om inte Donald Trump börjar visa mer stöd för den överstatliga unionen.

EU-bossen Jean-Claude Juncker är upprörd över Brexit och hotar nu att hämnas – på USA.

Efter att Storbritanniens befolkning i en folkomröstning röstat för ett utträde ur EU lämnade landets premiärminister Theresa May nyligen in en formell ansökan om att lämna unionen.

Trots att EU-kommissionens ordförande Jean-Claude Juncker under en lång tid har varit medveten om att Storbritannien avser att lämna EU så tycks han inte ha tagit den senaste tidens utveckling kring Brexit med någon större ro.

I ett uppseendeväckande uttalande inför EU-kommissionen i veckan antydde han att Brexit är USA:s president Donald Trumps fel. Han hotade även med att kampanja för att delstaterna Ohio och Texas ska lämna USA ifall Trump inte ändrar sin ton och visar mer stöd för det globalistiska EU-projektet.

Se Junckers uttalande nedan:

Det är dock inte första gången som Juncker uttalar sig och beter sig märkligt. I somras höll han ett anförande inför EU-parlamentet om hur utomjordingar och andra planeters ledare ser ner på jorden och oroar sig över EU:s utveckling.

Han är också känd för att uppträda berusad och i samband med att han med odemokratiska medel tillsattes som EU-kommissionens ordförande höjdes många röster av oro kring huruvida han skulle kunna klara av uppdraget med tanke på sin svåra alkoholism. Juncker har dock själv förnekat att han skulle ha några problem.

Se nedan hur Juncker uppträder märkligt och berusat:

Källa:
EU could BREAK UP the US: Juncker in jaw-dropping threat to Trump over support for Brexit


  • Publicerad:
    2017-03-31 14:20