USA. En amerikansk vänsterextremist besökte en vapenbutik i ett försök att få till en konflikt. Det gick dock inte riktigt som planerat.

En liten vapenbutik vid namnet Private Sector Arms i delstaten Washington har släppt en video efter att butiken besöktes av en lokal vänsterextremist. I videon kan man se hur antifascisten frågar butiksbiträdet om han säljer vapen till judar. När han som svar får att ”ja det gör vi” blir hon förvånad. Därefter fortsätter hon med att ställa frågor till butiksbiträdet om de biblar som man har liggandes i butiken och frågar hon om kan ta dem, varpå hon får svaret att hon kunde ta dem.

Vänsterextremisten tar biblarna och går därefter ut ur butiken där hon sedan börjar kasta dem mot byggnaden. Under tiden påkallar butiksbiträdet polis. Medan butiksägaren väntar på att polisen ska komma till platsen väljer vänsterextremisten att komma in i butiken igen, där dennes irrationella och märkliga beteende bara fortsätter.

När polisen anländer till platsen fyller de i en rapport om incidenten. I slutet av videon frågar butiksbiträdet polisen om antifascisten är en kvinna, varpå en polisman svarar:

— Hon identifierar sig själv som en man.

Se klippet nedanför:


  • Publicerad:
    2017-11-13 08:10