STOCKHOLM. På lördagen höll Näste 1 en offentlig flygbladsutdelning i Stockholm på Östermalm. Dagen innehöll rabiata och våldsamma poliser samt hysteriska antifascister. Här följer en rapport om dagen från Nordfronts korrespondent i Näste 1.

Under lördagen höll Näste 1 en offentlig flygbladsutdelning på Östermalm i det fina vårvädret. Aktivisterna samlades klockan 11:00 och åkte gemensamt vidare från samlingsplatsen till Östermalms torg och klockan 11:30 var man uppställda på torget med banderoll och fanor. Flygbladen gick åt som smör i solsken och det såg ut att bli en lugn aktivitet.

Efter en stund fick aktivisterna order om att rulla ihop fanor och banderoll då man skulle röra sig vidare mot Norrmalms torg. Samtidigt så hade en ensam polis dykt upp på torget i syfte att försöka upprätta en ”dialog”. Men polisens begäran avböjdes av nästeschefen Anders Rydberg med hänvisning till deras klandervärda behandling av Näste 1:s aktivister i samband med en offentlig flygbladsutdelning i Linköping i början av mars.

Nästeschefen Anders Rydberg med den ensamma polismannen tätt bakom sig.

Uppställda på Norrmalms torg under den skinande solen.

Polismannen som följde efter aktivisterna från Östermalms torg kände sig alldeles för ensam och bedömde att ”nazisternas” närvaro på gatan utgjorde ett allvarligt hot vilket ledde till att fler poliser dök upp.

Trots poliser och en del meningsmotståndare så gick allt lugnt tillväga på torget, i alla fall till en början.

Under tiden man delade ut flygblad på torget så hölls det en parad till firande av St Patrick´s Day. Paraden uppskattades av aktivisterna som tyckte det var ett trevligt inslag i gatuaktivismen. Men det var inte alla i paraden som var vänligt inställda mot Motståndsrörelsen då en av dessa kastade öl mot två av aktivisterna. Mannen konfronterades genast och tillrättavisades. Nationalsocialister som fredar sig själva är givetvis inget som polisen kan tillåta och av den anledningen ingrep man och omhändertog aktivisten som fredat sig själv.

Dialogen blev självklart hätsk mellan systemets lydiga knähundar och Motståndsrörelsens aktivister.

Det dröjde inte länge förrän en del skumma typer dök upp på torget och en kvinna som var upprörd över att yttrande- och mötesfriheten även gäller för ”nazister” bestämde sig för att utöva sina konstnärliga talanger på en bit papper medan hon satt på marken. Denna modiga kvinna var till början den enda som utgjorde motståndet mot dessa mörkrets krafter som delade ut flygblad.

Efter ett tag beslutade sig motståndsmännen för att lämna Norrmalms torg och bege sig mot Stureplan. Kvinnan följde dock efter aktivisterna med sin konstnärliga pappersbit.

Under kvinnans ”nazistjakt” ropade hon ”inga rasistor på våra gator” vilket ledde till att skratt utbröt bland aktivisterna. När aktivisterna påpekade hennes talfel så förnekade hon det hela och låtsades som ingenting. Lika barn leka bäst brukar det heta, för när aktivisterna kom fram till Stureplan så dök resten av Stockholms ”antifascistiska elit”, som bestod av kvinnliga studenter och östrogenfyllda ”män”, upp för att protestera. Några av kvinnorna bestämde sig för att sätta sig ner och utbyta skvaller med varandra.

Men trots alla inkompetenta poliser och antifascister så tog man det hela med en klackspark.

Med sina bögflaggor höjda i luften så följde vänsterdårarna efter motståndsmännen då de hade avslutat aktiviteten och var på väg mot tunnelbanan. Då man hade tröttnat på rödingarnas gälla röster så började aktivisterna att ropa slagord som ekade genom Stockholms gator.

Detta retade så klart gallfeber på rödingarna. En av dem tog tag i en aktivist som genast puttar bort rödingen. Polisen går då till angrepp mot aktivisten för att senare angripa de andra motståndsmännen med batonger. En fanstång snuddar till en av poliserna som i ett utbrott av sårad stolthet knuffar in aktivisten i en betongpelare. Fanbäraren flyger sedan i backen och blir därefter våldsamt upptryckt mot väggen för att gripas. Situation var sedan spänd mellan motståndsmännen och poliserna samtidigt som de förut så uppkäftiga rödingarna nu står flera meter bort paralyserade av skräck.

Lyckligtvis så spelades händelserna in och en film kommer att släppas på Nordfront.

Därefter fick man poliseskort till universitetet.

Väl på plats vid universitetet fick polisen för sig att man skulle visitera och identifiera aktivisterna.

Dagens batalj med systemets folkförrädiska knähundar bjöd på en del ytliga skador.

Polisens agerande är en logisk reaktion på att det riktiga motståndet mot det folkfientliga systemet växer och blir starkare. Dessa nyttiga idioter kommer i framtiden antingen i skam förstå sina misstag eller så kommer de få ångra att de sätter sig emot den nordiska folksjälen. De deltagandes mod är trots allt detta på topp och snart är Näste 1 ute på stan igen och vi hoppas att även se dig där. Därför vill jag avsluta med att uppmana de som inser vad som pågår i samhället och vill se en ljusare framtid åt vårt folk att de borde tänka på att ansluta sig till kampen innan det är för sent.


  • Publicerad:
    2017-03-18 20:46