Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Motståndsrörelsen rev ökänt zigenarläger

Aktion mot kåkstad som uppmärksammats av alternativmedia Ockupanter ”skrek och sprang från platsen” när rivningsarbetet inledde Artikel uppdaterad

Aktivist JK-anmäler polisen efter år av trakasserier

Fordonstopp, cirkelargument och husrannsakningar Nu slår Joakim Kannisto tillbaka mot polisen.

Näste 1 konfronterade maskerade vänsterextremister inför AfS-möte

Motståndsmän konfronterade antifascister Rödingarna lämnade ifrån sig propaganda och tappade ID-kort och nycklar.

Älska ditt folk!

AKTIVISM. Joakim Kannisto skriver i den här insändaren om temat för den pågående aktivismkampanjen i Näste 1.

Nordiska motståndsrörelsen uppmärksammade den pågående förintelsen av vårt folk

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Idag på den så kallade ”förintelsens” minnesdag valde motståndsmän från Nordiska motståndsrörelsen att i stället uppmärksamma den pågående förintelsen av vårt folk. Flera banderoller sattes under dagen upp på väl valda platser i Stockholm med budskapet ”Stoppa förintelsen av vårt folk”.

Näste 1 på DN-skrapan: “Bojkotta lögnpressen – Läs Nordfront”

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Motståndsmän från Näste 1 har utsatt Bonnier för en spektakulär PR-kupp.

Vildmarksutflykt i Näste 1

Lördagen den 28 mars samlades medlemmar från Näste 1 utanför Nackareservatet. Kamraterna gick ca 5 km in i skogen där de fick bygga en grillplats, där det grillades korv. Efter ett par timmar av grillning och pratande runt elden begav sig kamraterna tillbaka hemåt. Det sattes även upp en del klistermärket längst vägen.

Basaktivism i Stockholms kommun

Torsdag den 26 mars var kamrater i Näste 1 ute i området Herrängen i södra Stockholm och delade ut flygblad till de boende, samt satte upp klistermärken.

Flygbladsutdelning i Stuvsta

Onsdag den 25 mars delade medlemmar i Näste 1 ut flygblad i Stuvsta. Under aktivitetens gång sken solen och milda friska vindar medverkade till kamraternas goda anda.

Kampen fortsätter i Värmdö

På onsdag eftermiddag den 25 mars hängde medlemmar upp en banderoll i Värmdö kommun.

Sprayningar i Norrtälje

Fredagen 20/3 pryddes Häverögymnasiet, centralskolan och en gångväg av vackra budskap om att slå tillbaka mot systemet. Flera ställen var redan nedklottrade och man kan konstatera att de vackra uppmaningarna och budskapen i från spraymallarna gjorde området mycket fagrare. Efter att ett 20-tal sprayningar gjorts så avbröts man av en väktare och aktionen fick därmed […]

Friluftsdag i Stockholm

Lördagen den 21 mars begav sig kamrater i Näste 1 ut i en närliggande skog för att tillbringa dagen i naturen. Både vädret och humöret var på topp under marschen som bar allt djupare in i skogen. Väl framme vid en sjö slog man läger och övade på att var för sig göra upp eld […]

Propaganda i Näste 1

Nationella socialister från Näste 1 spred den 14/3 information om Motståndsrörelsens politik till invånarna i Östhammar och Björkö.

Basaktivism i Stockholms kommun

Tisdagen den 17 mars var kamrater från Näste 1 i Gamla Enskede i södra Stockholm och delade ut flygblad. De boende i området informerades bland annat om Nordiska motståndsrörelsens politiska program, som i tider som dessa borde intressera fler och fler, efter att den liberala demokratin på riktigt visat hur värdelöst den hanterar en krissituation.

Propaganda i Järfälla Kommun

Den 18 mars hade medlemmar ur Näste 1 planerat att besöka ett museum, men museet stängde tidigt på grund av Coronaviruset, så gruppen bestämde sig för att dela ut och sätta upp propaganda i Källhäll i Järfälla kommun under kvällen istället.

Utmanande helg i Näste 1

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Helgen den 7-8 mars genomfördes en såväl fysiskt som mentalt prövande aktivitet för kampavdelningen i Näste 1.

Fortsatt aktivism i Tyresö

Onsdagen den 11 mars bedrev medlemmar basaktivism i Tyresö kommun. En stor hög med flygblad delades ut i brevlådor och ett antal klistermärken sattes upp i centrum. Under aktiviteten stötte man på både sura batikhäxor som absolut inte ville ha flygblad och vänligt inställda nationella som gärna tog del av det nationalsocialistiska budskapet.

Vildmarksaktivitet i Stockholms kommun

På eftermiddagen den 5 mars begav sig kamrater i Näste 1 ut till en närliggande skog i Stockholmsområdet. Med snöblandat regn som kom och gick begav sig kamraterna på jakt efter torr ved att använda för grillningen. Elden tog sig efter ett tag och den medtagna korven kunde grillas medans diverse diskussioner hölls. Några sidor […]

Klistermärkesuppsättning Södermalm/Årsta

En del klistermärken med budskap om att massinvandring är skadligt för våra barn och barnbarn har satts upp i Årsta, Södermalm. Budskapet har även spridits om nordiskradio.se som tillhandahåller garanterat pk-fria radiopoddar.

Flygbladsutdelning i Järfälla

Under kvällen onsdagen den 4 mars hittade flygblad hem till 652 nya hem i Järfälla kommun. Även en del propaganda klistrades upp.

Flygbladsuppsättning i Enskede

Flygblads- och affischuppsättning i Enskede, på anslagstavlor och trästolpar med budskapen: “Revolutionen börjar med dig” och “Ny politik för en ny tid”.

Aktivism i regnet – Tyresö

På söndagen den 1 mars begav sig några medlemmar efter ett månadsmöte direkt ut på gatorna för att sprida det nationalsocialistiska budskapet. Flygblad delades ut i brevlådor och man satte upp klistermärken på väl utvalda platser. Regnet var självklart ingen giltig ursäkt för att skippa aktivismen. Är en lyktstolpe för blöt för klistermärken att fastna […]

Basaktivism i Tyresö

På lördagen den 29 februari bedrev kamrater basaktivism i Tyresö kommun. Klistermärken sattes upp och ungefär 300 flygblad bytte ägare.

Flygbladsutdelning i Mälarhöjden

Torsdagen den 27 februari delades flygblad ut till hushåll i Mälarhöjden. Stämningen var god och aktiviteten var lyckad.

Aktivism i Tyresö

På fredagen den 28 februari sammanstrålade medlemmar från Tyresö och Nacka i Tyresö för att bedriva basaktivism. Några hundra flygblad delades ut och ett antal klistermärken sattes upp.

Dubbel banderolluppsättning i Stockholm

På morgonen den 27 februari sattes det upp två stycken banderoller på samma bro över Huddingevägen i Stockholm.

Sprayaktion i Tyresö

Under natten mot torsdagen den 27 februari sprayades det mallar på Tyresö gymnasium med mål att nå ut till ungdomarna.  

Flygbladsutdelning i Stockholms kommun

Tisdagen den 25 februari var medlemmar från Näste 1 i Enskede gård och delade ut flygblad.

Torgmöte i Stockholm

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Lördagen den 22 februari genomfördes en offentlig aktivitet i centrala Stockholm. Uppdaterad med film.

Basaktivism i Gubbängen, Näste 1

Kvällen den 21 februari placerades plakat, klistermärken och affischer ut i Gubbängen. Har du viljan att kämpa för ditt folk? Anslut dig till Nordiska motståndsrörelsen!

Flygbladsutdelning i Stockholms kommun

Den 20 februari träffades kamrater i Näste 1 för att dela ut flygblad till de boende i området kring Skogskyrkogården.

Väsbybor fick ta del av budskapet

Torsdagen den 13 februari, årsdagen för de allierades terrorbombningar av Dresden 1945, var medlemmar i Fresta i Upplands Väsbys kommun för att sprida budskapet om ett fritt Norden. Tycker du också att det är dumt att eldbomba civila? Ansök till Motståndsrörelsen och gå med i kampen mot sionismen!

Nationellt motstånd i Tyresö biblioteket

Måndagen den 10 februari begav sig medlemmar till Tyresö biblioteket och lämnade ett antal exemplar av Nationellt motstånd i tidnings avdelningen.

Träning och månadsmöte i Näste 1

På söndagen den 9 februari hölls ett träningspass och månadsmöte i Stockholm. På morgonen körde aktivisterna fys- och boxningsträning. Därefter samlades nästet för månadsmöte. Tillsammans studerade man nationalsocialistisk litteratur och planerade framtida aktioner.

Klistermärkesuppsättning i Årsta

På söndagen den 9 februari utförde medlemmar från Näste 1 en klistermärkesuppsättning i Årsta. Med budskap bland annat att massinvandringen är skadligt för våra barn och barnbarn samt information om frittnorden.nu.

Flygbladsutdelning i Svedmyra

Den 6 februari delades det ut flygblad i Svedmyra, Stockholm.

Klistermärken i Åkersberga

Onsdagen den 5 februari satte en sympatisör upp klistermärken på strategiska platser i ett radhusområde under hundpromenaden, allt gick lugnt till.

Friluftsaktivitet i Norrtälje

Lördagen den 1 februari var medlemmar från Näste 1 ute i skogen i Hallstavik i Norrtälje kommun. Medlemmarna möttes klockan 10:00 för att ge sig ut i den, efter regnet, blöta skogen — som var nedskräpat med allt tänkbart och otänkbart, från ölburkar till bromsskivor — för att där sätta upp ett vindskydd och göra […]

Banderoll upphängd i Täby kommun

Torsdag kväll den 30 januari hängdes en banderoll med budskapet “Nordiska motståndsrörelsen” upp i norra Täby.

Aktivisttest i Näste 1

Söndagen den 26/1 genomfördes aktivisttest i Stockholmsområdet, där flera av deltagarna förbättrade sina resultat avsevärt. Ett antal medlemmar var på plats och hjälpte till med tidtagning med mera. Efter testet grillades det och de närvarande umgicks ett tag innan man bröt upp för dagen.