TYSKLAND Tyska Der Dritte Weg demonstrerade igår i Plauen under parollen ”Systemet är den riktiga krisen”.

Det var igår eftermiddag som aktivistorganisationen och partiet Der Dritte Weg arrangerade en demonstration i staden Plauen. De nationella, revolutionära socialisterna demonstrerade under parollen ”Systemet är den riktiga krisen”.

I en artikel på sin hemsida beskriver man hur inflationen stiger samtidigt som de dagliga kostnaderna för tyskar fortsätter att skjuta i höjden.

Medan politiker har kunnat täcka de katastrofala konsekvenserna av sin kriminella verksamhet med alla slags knep och mörkläggningar under de senaste decennierna, kan problemen inte längre täckas av falsk statistik och propaganda i massmedia. Snarare desperat än övertygad av sina egna påståenden, försöker olika ledare redan att skylla den nuvarande krisen enbart på det ukrainska kriget. Det är inte Putin som bär skulden, utan kapitalismen!”, skriver Der Dritte Weg.

Vidare kritiserar man politiker och storfinans för dess vanskötsel av Tyskland, där man bland annat flyttar arbeten utomlands, skapar lönedumpning med massinvandring och har gjort landet beroende av gas från Ryssland.

Med den här demonstrationen vill Der Dritte Weg visa upp ett revolutionärt alternativ till det korrupta system som styr Tyskland idag. En samling bilder från gårdagens demonstration går att hitta här.