STORBRITANNIEN. I måndags infann sig en märklig syn när en båt med invandrare anlände på en nudiststrand i Storbritannien, där nudisterna bjöd på drinkar. 

Genrebild. Foto: Mstyslav Chernov/Unframe (CC BY 4.0)

Massinvandringen in i Europa fortsätter. I måndags anlände en båt full med invandrare på en nudiststrand i södra England.

Det var uppskattningsvis 80 nudister som låg och solade på Fairlight Glen Naturist Beach, när en gummibåt med 10 män och en kvinna närmade sig stranden, skriver RT. En av nudisterna gav sig ut i vattnet för att ”kolla om de var okej”.

— Några av männen tittade neråt men några av dem flinade lite smått, säger nudisten Jamie Antley till The Sun. Invandrarna beskrivs ha häpnat över synen de möttes av vid stranden, väl framme möttes de av nudister som bjöd dem på varma drinkar.

Den entusiastiska välkomstkommittén till trots, förstod invandrarna att de hade tagit sig in i landet olagligt, och gav sig genast av in i skogen för att ta sig därifrån. Polisen bekräftade dock senare att de illegala invandrarna hade hittats och gripits.

— Man hade inte kunnat tro det, polisen dök upp och letade efter migranter på en strand fylld med nakna människor. Vi kunde inte tro att det hände, berättar en annan nudist om den bisarra händelsen.

I september har rekordmånga illegala invandrare korsat engelska kanalen för att ta sig in i Storbritannien. Enligt myndigheterna har man gripit 1487 illegala invandrare bara den här månaden.


  • Publicerad:
    2020-09-18 22:15