KUNGÄLV. Under gårdagen samlades ”närmare tusen personer” av de så kallade goda krafterna i Kungälv. Nordfront var på plats och fotade alla mötesdeltagare.

Under gårdagen höll vad Kungälvs-Posten kallar ”de goda krafterna” ett möte vid Fästningsparken i Kungälv. Det är ett möte som enligt Kungälvs-Posten arrangeras av ”vanliga Kungälvsbor” som av någon anledning inte vill framträda med namn. När Nordfront genom offentlighetsprincipen beställde ut polisansökan visade det sig att det hela arrangeras av Thomas Alpner (M), vice ordförande i kommunfullmäktige.

Nu när väckelsemötet har ägt rum skriver Kungälvs-Postens skribent Charlotte Gad följande:

Närmare tusen personer kom för att manifestera för demokrati, kärlek och allas lika värde i Fästningsparken på torsdagskvällen.

Men det var inga tusen personer på mötet utan snarare 200. Medräknat den inhyrda kören och musikkåren, förmodligen betald via kommunfullmäktige, kan det möjligtvis ha varit 250 personer på plats.

Då Nordfronts reporter hade på känn att Kungälvs-Posten skulle skriva ännu ett Fake News-reportage såg denne till att ta en bra bild över samtliga deltagare. Se bildbeviset nedan:

Klicka för större bild. Foto: Nordfront.se.

Att mainstream-media kraftigt överdriver antalet för ”de goda krafterna” är vida känt, men att femdubbla antalet bör vara i närheten av något slags rekord. Detta säger en hel del om Kungälvs-Postens trovärdighet och objektivitet.

Källa:
Goda krafter manifesterade för medmänsklighet och kärlek


  • Publicerad:
    2018-09-07 23:00