Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Brittisk polis planerade falsk flagg-attack mot katolsk Londonbutik, grundad av Roberto Fiore

Av Redaktionen, 2020-11-19
redaktionen@nordfront.se

UTRIKES. Brittisk polis har avslöjats med ett försök att få vänsteraktivister att utföra en brandattack mot en katolsk välgörenhetsbutik i västra London. Butiken grundades av APT-ordföranden Roberto Fiore.

Roberto Fiore. Foto: Kaspo (CC BY-SA 4.0) (Bilden beskuren).

Brittisk polis har avslöjats med ett försök att använda extremvänstern för att utföra en falsk flagg-attack mot en katolsk välgörenhetsbutik i västra London, rapporterar Apfeurope.com.

Det var en polis som arbetar under täckmantel som uppmanade vänsteraktivister i form av tre fackföreningsmedlemmar att brandbomba välgörenhetsbutiken. Polisen är medlem i Storbritanniens politiska polis, Special Branch, som infiltrerar dissidentgrupper över hela det politiska spektrat.

Välgörenhetsinrättningen grundades av Roberto Fiore som är ordförande för nationalistiska Allicance for Peace and Freedom (APT). APT arbetar för ett Europa bestående av självständiga nationalstater och vill värna kristna värden samt skydda det gemensamma kulturarvet.

De tre vänsteraktivisterna undersökte platsen, men bestämde sig i slutänden för att inte genomföra brandattentatet.

Uppgifterna kom fram i veckan under en utredning av Undercover Policing Enquiry (UCPI), som i över 40 års tid undersökt två hemliga polisenheters metoder.

Om vänsteraktivisterna följt uppmaningen om mordbrand hade det kunnat få allvarliga konsekvenser. I samma byggnad som välgörenhetsbutiken bodde mer än ett dussin unga sjuksköterskor som vid en brand riskerat att omkomma.

Dave Smith, chef för Blacklist Support Group, uppger att polismannen var en så kallad ”agent provocateur” som arbetade i avsikt att medvetet snärja aktivister.

De bevis som undersökts i utredningen pekar på en polis som antingen är utom kontroll eller inblandad i mycket smutsiga affärer.

Polisen samarbetade med ett privat företag, Consulting Association, som lagrade privat information om tusentals byggnadsarbetare och som tog rundligt betalt av stora byggnadsföretag för tillgång till deras svarta lista.

Avslöjandet visar även på hur poliser använder medlemmar från den yttersta vänstern för att trakassera nationalistiska och traditionalistiska grupper samt Antifas roll som inofficiell milis för liberala regimer såväl som den globala eliten.

Kommentar från Roberto Fiore:

Kriminell verksamhet är obestridlig och bevisad. Det som inte är klart är varför den brittiska staten beslöt sig för att begå ett extremt allvarligt brott i sin egen huvudstad. Svar måste ges för att förklara anledningarna och ursprunget till de instruktioner som givits till terroristagenten. Detta var en falsk flagg-operation för att slå mot en politisk motståndare som vid den tiden bodde i Italien. Jag undersöker aktivt möjligheten till rättsliga åtgärder för att få fram sanningen om denna operation från djupa staten, som lätt kunde ha tagit livet av många oskyldiga offer.


  • Publicerad:
    2020-11-19 20:50