KRIGSHETS. DN skrev nyligen en artikel döpt till ”Troll spricker i solen” — nu går Fredrik Johansson på nytt i klinch med krigshetsare från den judiska tidningen.

    Krigshetsaren och tillika DN-skribenten Peter Wolodarski. Observera att bilden är ett kollage.

Krigshetsaren och tillika DN-skribenten Peter Wolodarski. Observera att bilden är ett montage.

Jag har varit tyst ett tag angående lögnerna i DN och andra mediers rapportering från konflikten i Ukraina. Man blir så trött av att tvångsmatas med lögner att man tappar energin att bemöta och tror i sin egen lilla värld att även övriga medborgare i väst måste inse vilka pajaser det är som utgör maktens megafoner i DN och övrig västmedia. Ett målande exempel är Ann-Charlotte Marteus avbön i artikeln ”Jag var åsiktskorridoren”. Hon är så naiv att hon tror att hon på något sätt har ett ansvar. Man får lust att säga: ”Men lilla vän, hade inte du byggt åsiktskorridoren åt den giriga makteliten på det sätt du gjorde, så hade det funnits tusen andra som hade erhållit din plats som blivit vakant snabbare än du kan säga semester”. Har hon inte en sekund reflekterat över vem som betalat hennes lön i alla dessa år och vad som skulle hänt om hon i början av sin karriär skrivit samma saker som till exempel Marcus Birro skrivit. Hon har bara varit en lydig knähund till den verkliga makten oavsett om hon varit medveten om det eller inte.

Efter att ha deltagit i ett större socialt engagemang där jag träffat någorlunda inflytelserika och definitiv intelligenta människor, som tidigare var mina kollegor, inser jag att en skrämmande stor andel av Sveriges befolkning köper lögnerna som väller ut ur TV och tidningar. Väldigt många säger att ”ja medias uppgifter skall man givetvis ta med en nypa salt”, men när man sedan utforskar hur deras världsbild ser ut så inser man att de har svalt bete, flöte, och hela fiskespöet som makteliten genom media använder för att locka världen in i ett tredje världskrig. Den allmänna bilden är att Vladimir Putin är farlig och måste stoppas av NATO. Denna bild bygger man genom att vara en del av den grupp som Soran Ismail refererar till som ”de som läser ledarsidor”. Att man tillhör gruppen ”de som läser ledarsidor” skall gissningsvis vara ett tecken på att man är bildad och håller sig uppdaterad med vad som händer i världen. Detta fick mig att återigen försöka ta mig igenom den krigspropaganda som DN sprider effektivare över Sveriges befolkning än Sveriges bönder sprider rötslam över åkrarna om våren.

Jag tar DN-artikeln ”Troll spricker i solen”. Det är trots allt ganska passande att DN i det här fallet tar rubriktema från sagornas värld, eftersom sagor verkar vara det enda DN kan komma med när det gäller att ”rapportera” om geopolitiskt viktiga händelser. DN säger sig ha uppgifter om så kallade ”nätprovokatörer” som skall vara statsanställda propagandister med uppgift att sprida Putins propaganda. Man gissar att DN är en aning irriterade över att inte vara ensamma på plan när det gäller att sprida propaganda. Statsanställda propagandister är för övrigt något DN:s älskling Israel är helt öppna med att de använder, men detta är förstås inget problem för DN. Kanske har de bara missat att Israel öppet rekryterar och utbildar nätpropagandister för att ”bemöta” antiisraeliska kommentarer på nätet. USA:s nätpropagandister kan man läsa om här. De har programvara som möjliggör för en person att ha ett 10-tal identiteter on-line. Det blir närmast komiskt att läsa DN:s propaganda när de försöker framställa Putins propaganda som ondskefull och den egna propagandan som balanserad opartisk rapportering. DN skriver:

Fiendebilden är tydlig. I november 2013 sågs de första protestyttringarna på Kievs gator. Från dag ett ekade Rysslands röst: Demonstrationerna är regisserade från Bryssel och Washington.

Arsenij Jatsenjuk medverkar i boken "kända judar i Ukraina".

Arsenij Jatsenjuk medverkar i boken ”kända judar i Ukraina”.

Ja… det var ju dock inte bara Putins ”nätprovokatörer” som sa detta, det var även USA:s vice utrikesminister, judinnan Victoria Nudelmann (numer Nuland), som sa att USA spenderat 5 miljarder dollar för att åstadkomma politiska förändringar i Ukraina och att USA vill ha juden Arsenij Jatsenjuk som marionett i Ukraina. Nudelmann, tillsammans med andra ur den amerikanska administrationen, delade också ut kakor på Maidan för att visa sitt stöd för ”demokratin”. Man undrar hur Rysslands utrikesminister Sergey Lavrov hade framställts i DN och övrig ljugmedia om han deklarerat att Ryssland spenderat 5 miljarder dollar på att reformera USA:s politiska system och om han tillsammans med andra ryska politiker delat ut kakor till Occupy Wallstreet-demonstranter för att visa Rysslands stöd för demokratin i USA.

Vidare snuddar DN, givetvis sarkastiskt, vid att kuppen skulle vara ”styrd av judar”. Låt oss titta lite närmare på detta.

Av jordens befolkning är 1 av 514 jude enligt Israels tidning Maariv. Om man tittar på folk som är betydelsefulla angående politik och opinion runt Ukrainaspektaklet blir sannolikheten för att den judiska representationen skulle vara enbart en slump hyfsat liten.

Judinnan Victoria Nudelmann (1) – som är USA:s vice utrikesminister kan på Youtube höras, i ett inspelat telefonsamtal med USA:s ambassadör Geoffery Pyatt (2) där hon, innan Maidan började , säga att hon tycker att Arseny Yatsenjuk (3) borde tillsättas som president i Ukraina. Kort tid senare ”väljs” Petro Waltzmann (4), numera Porosjenko, till president i Ukraina. John Cohn (5), numera Kerry, är USA:s utrikesminister och Nudelmanns chef. En av USA:s viktigaste opinionsskapare är Wolf Blitzer (6). Blitzer intervjuade kongressledamoten Eliot Engel (7) för CNN där de båda tycker det är mycket viktigt att skicka vapen till Porosjenko trots att många analytiker menar att det kan leda till tredje världskriget. Wolf Blitzers producent är Linda Roth (8). Deras chef på CNN är Andrew Morse (9) som ersatt Susan Grant (10). CNN ägs förresten av Jeff Zucker (11). De krigshetsande ledarna som oupphörligen väller ur DN:s redaktion är Peter Wolodarski (12) ansvarig för, och DN ägs som bekant av familjen Bonnier (13). IMF:s chef Christine Lagarde (14) är judinnan som oupphörligen lånar ut pengar till Porosjenko på villkoret att han tar mer pengar från det Ukrainska folket genom så kallade ”åtstramningar” i den sociala välfärden.

Judisk massmedia försöker så klart avfärda dessa förhållanden som ”konspirationsteorier” och i förlängningen kommer faktabelysningar som dessa att leda till att ytterligare 6 000 000 judar gasas, om man nu skall spinna vidare på DN:s sagotema. Hittills har minst 5 000 riktiga människor dött i Ukraina, och vissa uppgifter tyder på det tiodubbla. Den som pekar på problemet i detta slaktkalas är förstås mycket mer ondskefull än den som skriver krigshetsande ledare i DN. I potten ligger miljontals offer i ett kommande tredje världskrig om Ukraina tillåts fortsätta fungera som tändhatt till detta. Det är lite svårt att lösa ett problem om man är förbjuden att peka på vad problemet är. Tyvärr är gruppen ”de som läser ledarsidor” fortfarande i majoritet och helt i greppet hos problemet. Denna ledarläsande grupp undviker lydigt och frenetiskt att se problemet trots att de håller på att ledas till slakt. Har man läst Talmud inser man att gruppen ”vi som läser ledarsidor” på mer än ett sätt ger associationer till boskap.

Vidare menar DN att Krimomröstningen var olaglig. Man skriver det inte rakt ut, utan låter läsaren förstå att det är Putins ”propagandister” som marknadsför omröstningen som ett ”närodlat alternativ”.

DN har såvitt jag vet två källor på att omröstningen på Krim var olaglig, den ene är juden Mark Klamberg på Uppsala Universitet. Jag har själv pratat med en professor i folkrätt om saken. Han menar att det inte var något olagligt i Krimomröstningen, förutom att det kan diskuteras om den stred mot Helsingforsavtalet. Helsingforsavtalet kan dock ses som övergett efter NATO:s bombningar av Jugoslavien enligt samme professor (som jag inte namnger av hänsyn till den situation man lätt kan hamna i om ens namn figurerar på oppositionella sajter så som Nordfront). Om man lägger juridiska teknikaliteter åt sidan och reflekterar över de ”olagliga” förändringarna i Krims styre med de ”demokratiska” förändringarna i Ukrainas styre, så skulle man gissa att de som nu är döda i lagligt förändrade Ukraina troligen hellre hade varit levande som människorna på olagligt förändrade Krim om de fått chansen att välja. På Krim har inga, eller väldigt få, skott avlossats för att genomföra förändringen. Juden Porosjenko har svårt att inskärpa sin demokrati i Ukraina trots hjälp av flygvapen, klusterbomber och brandbomber.

Längre ner ironiserar DN över att Putins propagandister menar att Ukrainska flygvapnet sköt ned MH17. Självklart går DN inte in på detaljer eftersom det då skulle framkomma att det troligaste är att det var Kievregimen som låg bakom nedskjutningen i en så kallad false flag-attack. Fals flag-attacker är en typ av operation som förekommit ett otal gånger tidigare i historien. Några saker som tyder på Kievarrangerad false flag är:

  • MH17 beordrades av flygledningen att ta en annan rutt än den planerade, vilket ledde dem in i konfliktområdet.
  • MH17 beordrades använda lägre marschhöjd än normalt under händelsen. Vilket gjorde det lättare att skjuta ned MH17.
  • Inspelningarna (som alltid görs av flygtrafikledning för att i efterhand kunna utreda tillbud och olyckor) har hemligstämplats av Kievregimen.
  • Ryssland har, utan framgång, erbjudit utredarna att ta del av Rysslands signalspaning över området. Den skulle lätt visa vilka robotsystem eller andra vapen som varit aktiva i området under händelsen. Konstigt nog är utredarna inte intresserade.
  • Malaysia, som under samma år förlorade MH370 i ett underligt spårlöst försvinnande (samma bolag, samma flygplantyp) hölls initialt utanför utredningen trots att internationella regler säger att det borde vara (Öst)Ukraina och Malaysia som står för utredningen. Malaysia bjöds dock senare in att delta. Nu har de holländska (!?) utredarna släppt ett antal dokument som konstigt nog censurerats. Det är mycket ovanligt att haveriutredningar censureras.

En kanske inte helt ovidkommande detalj är att Malaysia instiftat en krigsförbrytartribunal som, till skillnad från Haag, faktiskt tar upp Israels brott mot mänskligheten i Gaza och Västbanken. Malaysia är också ett muslimskt samhälle som har en hög nivå av hederlighet. Detta gör att det är svårt att korrumpera organisationer och ledare i Malaysia. Jag tror Nordfronts läsare förstår vad de utvalda tycker om detta.

Den som är intresserad av hur opinion manipuleras, bland annat med hjälp av false flags, kan läsa min tidigare artikel döpt till Var vaksam på krigspropaganda.

Hur skall vi tolka att Västvärldens propagandister, så som Carl Bildt och Anders Fogh Rasmussen, direkt lade ansvaret för kraschen i Putins knä? Skall vi lita på dem för att de är höga gubbar med mycket makt, eller skall vi vara skeptiska tills en fullständig utredning gjorts av händelsen? Kanske alla som gör tvärsäkra uttalanden om MH17 skall ses som propagandister innan en fullständig utredning presenterats. Kanske skall alla mediekanaler som använder outredda MH17-kraschen i sin propaganda avskrivas som lögnare, vilket skulle innefatta nästan alla av västvärldens mediekanaler. Det vore visserligen inte den enda anledningen till att avskriva västmedia som lögnare.

DN skriver vidare att den ”Fria pressen, även i Sverige” låter sig duperas av Putins propaganda. Den enda fria press jag känner till i Sverige är Fria Tider, Nordfront och Nationell.nu, plus ytterligare ett antal ”halvfria” nyhetskällor. Jag har inte sett att de låtit sig duperas av något. Man får känslan av att DN menar att man skall uteslutande hålla sig till DN och kompanis ”redovisning av fakta”, medan allt som kommer ifrån Kreml är propaganda och lögner. Jag har här översatt ett av Putins tal. Det kan gärna jämföras med Husresolution 758 som finns här. De som orkar läsa igenom förstår när jag säger att Putins tal handlar om fredlig nationalism och samarbete mellan stolta och jämlika nationer, vilket även kan spåras i den politik han driver, medan Husresolution 758 verkar komma från något mentalsjukhus där författarna lider av akut storhetsvansinne, paranoia och potensproblem som måste kompenseras med vapen, vilket också kan spåras i politiken som drivs.

Nästan varje mening i denna ledare ger stoff till en hel artikel var för sig. Jag avslutar dock med en av de mest löjeväckande av dem alla:

Nato, en viktig källa för internationella medier, kan till exempel bli mer transparent och redogöra mer öppet för sina underrättelser.

DN menar alltså den organisation som i FN visade upp bevis på att Saddam Hussein hade massförstörelsevapen i form av en liten behållare i Colin Powells hand tillsamman med några satellitbilder på några lastbilar avsedda för att släppa upp väderballonger. Den organisation som sedan destabiliserade en annars stabil nation som till dags dato förlorat upp mot en miljon invånare på grund av våld plus minst 500 000 barn som svultit ihjäl eller dött av annars enkelt botade sjukdomar, på grund av det internationella samfundets sanktioner. Detta innan bombkalaset ens startat.

DN menar på fullt allvar att den organisation som med sina A-10 Thunderbolt sprayat Irak med uttjänt urandamm vilket lämnat landet med en explosion av fosterskador och barnleukemi (och jag varnar speciellt föräldrar för att följa länken och det är absolut förbjudet för barn att göra det… det kommer att producera mardrömmar även hos vuxna). Vi behöver bara vänta i 4,5 miljarder år för att se om leukemifallen går tillbaka när strålningen från A-10:ans pansarbrytande projektiler har halverats. Det känns ju väldigt tryggt att USA nyligen beslutat skicka dessa långtidsverkande dödsmaskiner till Europa om de skulle behövas i ”försvaret” av Ukraina.

Man undrar om DN faktiskt avsiktligt försöker diskreditera sig själva med sina skrattretande ledare eller om de faktiskt tror att någon fortfarande köper deras lögner. Tyvärr är det kanske så att det här är den enda saken i vilken DN har rätt; det finns troligtvis fortfarande tillräckligt många vilseledda läsare som faktiskt tror på den smörja DN producerar att det faktiskt är kostnadseffektivt för Bonnierkoncernen att hålla propagandaapparaten DN under armarna.

Vi får, som jag skrivit förut, hoppas att raset för DN fortsätter så att vi å det snaraste kan fira en efterlängtad konkurs och efterföljande uppvaknande hos deras då befriade tankeslavar.


  • Publicerad:
    2015-02-24 17:40