Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

DN:s krigshets mot Putin

Av Gästskribent, 2014-09-02
redaktionen@nordfront.se

INSÄNDARE. Fredrik Johansson bemöter krigshetsen från den judiska tidningen Dagens Nyheter.

Gunnar Jonsson, ledarskribent på Dagens Nyheter.

Gunnar Jonsson, ledarskribent på Dagens Nyheter.

Insändare

Det här är en insändare. Åsikterna som framförs i insändaren behöver inte delas av Nordfront eller Motståndsrörelsen.

Vill du som läsare av Nordfront tycka till om något i en insändare? Skicka då insändaren till redaktionen@nordfront.se

Den 23 augusti skriver Gunnar Jonsson en Ledare i DN som man hoppas att folk inte kan ta på allvar. Den fabulerande krigshetsen i DN börjar ta så groteska proportioner att man börjar undra om inte Hollywood-produktioner som Zero Dark Thirty eller Inglorious Bastards ger en mer heltäckande bild och historisk bakgrund för vad som händer i världen.

Jonsson skriver att den humanitära konvojen från Ryssland stoppades på grund av att Röda Korset inte fick inspektera och att militärjuntan i Kiev misstänker skumma syften. Konvojen är nu inspekterad och inga vapen hittades i konvojen. Det paradoxala i att militärjuntan, som krävde inspektion av lastbilarna, själv förstört infrastrukturen i östra Ukraina och inte skickar in egen humanitär hjälp till nödställda civila, väljer Jonsson att bortse ifrån.

Jonsson skriver vidare att Rysslands agerande ”dryper av cynism” då ”huvudansvaret för det humanitära nödläget vilar på Kreml”!

Man undrar om den regim som beordrar flygbombning och beskjutning med artilleri, så som Kiev gör, också har något ansvar? Om man jämför judarna Petro Porosjenko, Julia Tymosjenko, och Arsenij Jatsenjuk uttalanden om bland annat att mörda alla ryssar med hjälp av kärnvapen, med Vladimir Putins vädjan om att parterna skall börja förhandla; vem har då störst ansvar för den humanitära situationen?

Det finns säkert en hel del ryssar som slåss i Ukraina då det är deras folkfränder som antagligen duschas med vit fosfor i Luhansk och eldas upp som instängda råttor i Odessa, där juden Ihor Kolomoyskyi styr.

Jonsson skriver ytterligare om Putin:

Precis som han ljög om sin intervention på Krim har han nu ljugit sig igenom månader av stridigheter i östra Ukraina.

Man tycker det kunde vara smakligt av Jonsson att precisera på vilket sätt Putin har ljugit, annars blir det mer ett välformulerat dagisargument av typen ”Putin är jättejättedum”.

Vidare skriver Jonsson:

När Putin skickar in uppåt 300 lastbilar i krigsområdet finns risken att någon träffas. Att den ryska propagandamaskinen skulle framställa det som en medveten fascistattack mot nödställda är ingen vild gissning.

Eftersom regimen i Kiev är fascister och attacken i så fall skulle vara en avsiktlig attack mot humanitär hjälp blir det svårt att framställa en attack på något annat sätt. Att det skulle vara fel att bomba nödhjälp är dock inget som oroar Jonsson, han är mer oroad av hur jättedumma Putin skulle använda en eventuell attack i sin jättedumma propaganda.

Ytterligare skriver Jonsson:

Rebellerna har de senaste veckorna tvingats på reträtt av den ukrainska armén. De ryska medborgare som har stått i ledningen för upproret tycks undan för undan ha trätt tillbaka. Men Putin vill fortfarande undvika ett genant nederlag och behålla möjligheterna att destabilisera Ukraina.

Jonsson får det här att se ut som att det är Putin som destabiliserar Ukraina. Judinnan Victoria Nuland som satsat 5 miljarder amerikanska dollar i att förändra Ukraina, och EU som lyft vapenembargot mot Ukraina, har tydligen inget ansvar för destabiliseringen och slakten i östra Ukraina om man skall tro på Jonsson.

obama_dubbelmoral_stor

NWO-propagandan börjar bli löjlig.

Sluklämmen på samma stycke är smått fantastiskt:

Han [Putin] föredrar ett trasigt grannland framför ett som tyr sig till EU:s demokrati och öppenhet.

Ukraina var fungerande (åtminstone inte i krig) upp till den punkt då den demokratiskt valde Viktor Janukovytj beslöt sig för att backa från EU:s erbjudande om oändligt skuldslaveri till den Europeiska Centralbanken. I stället vände han sig mot Ryssland som erbjöd mycket billig gas och ett ekonomiskt system som börjat göra sig fri från västvärldens korrupta valutasystem.

Det europeiska system som innebär evigt växande skulder till den privata centralbanken eller IMF. Konstigt nog bröt oroligheter ut omedelbart därefter och Janukovytj fick till slut fly landet på grund av skottlossning på Maidan. Skottlossning där skyttarna visat sig skjuta både poliser och upprorsmakare och för vilken den nu sittande regimen är ointresserad av att göra en ordentlig utredning.

DN:s ”Ukrainaexpert”, juden Michael Winiarski, har dessutom helt missat Estlands utrikesminister Uma Paets samtal med Catherine Ashton angående bevisen för att skyttarna på Maidan inget hade med varken protesterande eller polis att göra, utan troligen var en tredje kraft i detta spektakel.

Jonsson skriver vidare:

Kievs dilemma är att det inte går att ta tillbaka territoriet i öst utan vapenmakt. Civila dör alltid i krig. Även en seger mot separatisterna kommer att skapa bitterhet i delar av befolkningen.

Kievs dilemma är att de är illegitima. Att de först blev tillsatta genom statskupp och sedan genom riggade val. Juden Kolomoysky har dödshotat ryssvänliga kandidater inför förra ”valet”, och inför det nu utlysta valet har juden Porosjenko proklamerat att han vill ha Europavänliga kandidater. Hoppet om ett rättvist val är med andra ord begränsat. Sannolikheten för att det blir ytterligare en Europavänlig ”valseger” är hyfsad dock, speciellt då majoriteten av de ryssvänliga väljarna har fullt upp med att överleva Porosjenkos bombräder.

Jonsson skriver ytterligare:

 EU:s och USA:s sanktioner har haft en återhållande effekt på Putin. Hans lastbilar är dock ännu ett exempel på att det aldrig går att lita på honom.

Man undrar… hur är lastbilarna ett exempel på att det inte går att lita på Putin? Putin sa att lastbilarna innehöll humanitär hjälp. De inspekterades av Röda Korset som konfirmerade att de innehöll humanitär hjälp. Putin sa att hjälpen skulle levereras till nödställda i Östra Ukraina. Hjälpen har nu levererats till Östra Ukraina och lastbilarna återvänt. Hur kunde man inte lita på Putin i detta fall?

Rysk hjälpsändning.

Rysk hjälpsändning.

Man undrar verkligen vilken värld Jonsson lever i och hur det kommer sig att han får prångla ut sin smörja i en ”ledande” svensk dagstidning. Förstår man Brettonwoods/petrodollar och den [censur på grund av hets mot folkgrupp red. amn] frågan så inser man att Jonssons smörja är ytterligare ett bidrag i den agenda som västvärldens befolkning fullkomligt dränks i.

Tyvärr har denna kontinuerliga hjärntvätt pågått länge nu, även om man hoppas att det ett minskande antal intelligenta människor som fortfarande köper smörja likt Jonssons.

Om man ser på Ukrainakrisen ur ett Brettonwoods/petrodollar/judiskt perspektiv blir bilden en aning annorlunda än Jonssons något platta ”Putin är jättedum”-vinkling. Putin är den förste ryske ledaren som börjat begränsa den judiska makten över Ryssland sedan Tsaren.

Putin har återinfört kyrkan i det ryska samhället och han behandlar de kultumarxistiska idéerna som kommer från Frankfurtskolan, som fullständigt tagit över västvärlden, som de tokerier de är. Putin har börjat en process som troligen kommer att återställa Ryssland till den stolta nation hon en gång var.

Ekonomin går bra och födelsetalen är nu upp markant från de katastrofala siffrorna som rådde för ett par decennier sedan. Ryssland kommer mycket högt på undersökningar om upplevd lycka hos medborgarna. Detta nationsbygge är ett klart grus i maskineriet för den [censur på grund av hets mot folkgrupp red. amn] strävan mot NWO med en världsregering som bestämmer över en massa av konsumtionsslavar som tappat all kontakt med sin etniska, nationella och kulturella identitet.

Man kan ju som EU medborgare fundera över hur EU fungerar då man behöver ansöka om tillstånd hos Bryssel om man skulle få den tokiga idén att skaffa en ko för att producera sin egen mjölk, eller behöver följa EU:s standard för gurkor om man skall sälja sin egenhändigt odlade gurka på någon marknad.

Vidare har Putin tagit kontroll över den ryska centralbanken, och även om den fortfarande är privatägd så opererar den under strikt statlig kontroll.

    Carl-Johan Bonnier, styrelseordförande i Bonnier-koncernen, som äger Dagens Nyheter.

Carl-Johan Bonnier, styrelseordförande i Bonnier-koncernen, som äger Dagens Nyheter.

Dessa två faktorer gör att Putin är illa omtyckt av judarna, som äger större delen av västs mediekanaler, och därför får folk som Jonsson fritt spelrum trots att han verkar bygga sin omvärldsanalys på LSD-trippar.

/Fredrik Johansson


  • Publicerad:
    2014-09-02 15:30