KAMPLÖRDAG. Två städer fick besök av Nordiska motståndsrörelsens aktivister.

Natten mot fredagen den 27 april uppges en ung kvinna ha blivit gruppvåldtagen i Borlänge av flera män som ”talade ett språk hon inte kunde förstå”. Händelsen skedde på öppen gata i centrala Borlänge.

Detta kan betecknas som inledningen till mardrömssommaren 2018. Flera kvinnor kommer tyvärr få erfara samma kulturberikning medan förnekelsens kultur kommer att råda bland politiker och ledarkrönikörer inom lögnpress som DN och Aftonbladet.

De tusen bortförklaringarnas land kommer att skämma ut sig internationellt genom påståenden som att det här inte skulle vara ett invandrarrelaterat problem med mera.

För att möta denna obskyra verklighet dök Nordiska motståndsrörelsen upp i anslutning till den plats där gruppvåldtäkten ska ha ägt rum. Markus Nordh höll ett anförande om hur förrädarna som alltid hycklar och uppmanade till motstånd.

Blixtaktionen i Borlänge dokumenterades och livesändes via Nordfronts twitterkonto. Flera medansvariga till gruppvåldtäkten hade dock samlats i Ludvika. Det var de lokala kommunpolitikerna i Ludvika som höll en manifestation där de symboliskt skulle blockera vägen för de hemska nazisterna som sprider skräck och främlingsfientlighet i kommunen.

”Vi vill att Ludvika kommun ska präglas av öppenhet, medmänsklighet och respekt för de mänskliga rättigheterna… Hatet har ofta sin grund i okunskap och rädsla…”, står det bland annat i ett flygblad som delades ut. Alla kommunens partier, inklusive Sverigedemokraterna, hade undertecknat bladet.

Knappt en timme innan kommunpolitikernas manifestation skulle avslutas hälsade Nordiska motståndsrörelsen på för att testa kommunpolitikernas symboliska barrikad. En blandning av chock och upprördhet bland kommunpolitikerna kunde noteras när vi anlände till platsen.

Nordiska motståndsrörelsens aktivister började verbalt konfrontera och även diskutera med kommunpolitikerna. Reaktionerna var blandade bland kommunpolitikerna.

Många var avvaktande och tysta. Vissa kunde föra ett samtal men en tongivande lättkränkt pellejöns kunde inte hålla sitt känslosvall i schack. Andra uppretade personer, bland annat figurer ur gruppen ”We are Dalarna” fick med utebliven framgång försvara sin patetiska existens.

Under vissa stunder var det mindre tumult, men detta kan främst kopplas till den lättkränkta pellejönsen och figurerna ur ”We are Dalarna”.

En eld skulle brinna under manifestationen i Ludvika som skulle sprida toleransens mångkulturella ljus. På plats kunde vi bekräfta att ljuset hade brunnit ut både symboliskt och bildligt.


  • Publicerad:
    2018-04-29 17:47