MOTSTÅNDSRÖRELSEN. I slutet av förra månaden begicks en främlingsvåldtäkt i Borlänge. Här kommer en film från Nordiska motståndsrörelsens protestaktion där Markus Nordh talade.

Natten mot fredagen den 27 april blev en ung kvinna gruppvåldtagen i centrala Borlänge av män som ”talade ett språk hon inte kunde förstå”.

Nordiska motståndsrörelsen genomförde den 28 april en protestaktion där gruppchefen Markus Nordh talade.

Eftersom Youtube tillfälligt censurerade Motståndsrörelsens Youtube-konto har inte filmer kunnat publicerats där under en tid. Efter att den senaste avstängningen tog slut har ett antal filmer laddats upp på kontot.

En av filmerna som laddats upp men inte offentliggjorts var filmen från aktionen i Borlänge. Trots att den filmen inte publicerats har den av Youtube placerats i det ”begränsade” läget där filmen blir mindre synlig på Youtube, inte kan kommenteras och där tittarstatistik inte syns.

Klicka för större bild.

Filmen var fram till ikväll olistad och hade totalt fyra visningar där Nordfront-medarbetare med inlogg kollat igenom filmen.

Trots detta ljuger Youtube och påstår att filmen censurerats på grund av ”feedback från användare”. Uppenbarligen har Youtube gått från att efterhandsgranska anmälningar till att antingen manuellt eller genom någon automatisk funktion granska olistade filmer och censurera dem innan de ens publicerats.

Förutom Motståndsrörelsen har andra oppositionella grupper i Sverige alltmer drabbats av Youtubes censur den senaste tiden. Den politiska debatten stryps i Sverige eftersom den sker på judisk-amerikanska plattformar vars ägare aggressivt arbetar för mångkultur och vitt folkmord.

Som tur är börjar yttrandefrihetsvänliga alternativ till Youtube växa fram. DTube är ett sådant alternativ som Motståndsrörelsen kommer använda som komplement till Youtube.


  • Publicerad:
    2018-05-19 22:00