RASISM. Hur hade det sett ut i ett parallellt universum?

Svartmålningar och uthängningar av ”rasister” har blivit till något av en sport i massmedia. Vissa hamnar till och med på löpsedeln för att de uttalat sig mot massinvandringen.

Men har du någonsin sett att man hänger ut exempelvis svarta, judiska eller arabiska rasister? Existerar de ens eller är ”rasism” något som bara svenskar och andra vita har genetiskt inprogrammerat?

I ett parallellt universum skulle kriterierna vara lika för alla och ”antirasisten” konsekvent och lika rabiat. Se bild nedan:

Klicka för större bild.

Klicka för större bild.

Veckans satir

Ett gott skratt förlänger livet och då Sverige av idag på många sätt är ett stort skämt kan det vara lika bra att skratta åt galenskaperna. Nordfront har därför börjat ”Veckans satir” precis som vi redan har ”Veckans låt” (fredagar), ”Veckans propagandabild” (lördagar), ”Veckans film” (söndagar), och ”Veckans fråga” (måndagar). ”Veckans satir” kommer att publiceras på tisdagar klockan 20:00.

Idéer och uppslag till satirteckningar och andra former av satir tas tacksamt emot. Vi behöver också fler tecknare eller bildredigerare som kan skapa roliga bilder.

Är du intresserad av att hjälpa till? Kontakta då redaktionen@nordfront.se


  • Publicerad:
    2015-08-25 20:00