FOLKMORD. I följande film kan man bevittna judars likgiltighet inför folkmord som drabbat andra eftersom detta innebär konkurrens, överskuggar den påstådda ”förintelsen” och inte minst frambringar judiska krigsförbrytelser i ljuset.

Sedan efterkrigstiden har vi blivit lärda att historiens värsta förbrytelse är den så kallade förintelsen på sex miljoner judar, samtidigt som all annan historia har fallit i glömska för detta allvarliga påstående. Man lär till exempel inte ut om de enorma krigsförbrytelser som utspelat sig i regi av judiska ledare, både innan och efter andra världskriget, och som på de mest bestialiska sätt tagit livet av miljontals vita människor.

I följande video kan man bevittna judars totala likgiltighet inför andras lidande samt deras hårresande fräckhet där de på ett maffialiknande sätt kräver att folkmordet på vita ukrainare, kallad Holodomor, tystas ner så att den påstådda ”förintelsen” på judar inte faller i glömska av denna verkliga händelse, som utförts av judar.

I slutet av filmen kan man också höra en judinna erkänna att judar medvetet spelar på vita människors skuld, genom att regelbundet klandra vita för en så kallad förintelse på judar – ett kort som de ofta använder sig av vid varje motgång. På så vis har de tillskansat sig makt och gjort sig själva fredade från kritik.

Se filmen nedanför:

Se även om de judiska ledare bakom den röda terrorn som spred sig över hela Europa under 1900-talet:

Källa:
Film: Jøders respons på folkemordet i Ukraina


  • Publicerad:
    2019-02-20 08:00