UKRAINA. I dagens val i Ukraina hindras många ukrainare från att rösta. En italiensk parlamentariker uppmanar regeringen att underkänna valet, som väntas vinnas av en judisk tv-komiker.

T v Volodymyr Zelenskiy; t h Maurizio Marrone (bildmontage).

Nästan 35 miljoner människor i Ukraina har rätt att rösta i söndagens presidentval. Det är den första valomgången av två. Den andra valomgången ska ske den 21 april. Nästan 40 presidentkandidater ställer upp mot varandra.

Men den väststödda regimen – med tunga judiska influenser – som idag styr landet hindrar miljontals medborgare från att delta i valet. De som hindras är rysktalande och bor företrädesvis i Donbass i östra Ukraina.

En parlamentsrepresentant från Piemonte för det nationalkonservativa italienska partiet Fratelli d’Italia (Italiens bröder), Maurizio Marrone, kräver att ”falska val” som dagens val i Ukraina inte ska erkännas giltiga.

— Alla européer som anser att folk har rätt till självbestämmande måste höja sin röst så att dessa falska val stoppas, som olagligen exkluderar miljontals människor med ukrainskt medborgarskap men som talar ryska. Vi ber officiellt Italiens regering att inte erkänna denna oacceptabla diskriminering, säger Marrone.

Befolkningen i Donbass har praktiskt taget ”upphört att existera” i världens ögon, säger Marrone. Varken EU eller FN erkänner autonomin för vare sig folkrepublikerna Lugansk eller Donetsk, samtidigt som Ukrainas regering inte ger dem inte rösträtt.

— Västvärlden betraktar befolkningarna i Donbass som spöken, säger Marrone.

Ukraina har tidigare kraftigt protesterat mot Italien eftersom Donetsk 9 februari tilläts öppna ett ”konsulat”, eller representativt kontor, i den norditalienska staden Verona. Ukrainska ambassaden fördömer etableringen och anser att Italiens stöd för ”pro-ryska militanter” är oacceptabelt.

Samtidigt har Ryssland vägrat skicka valobservatörer för att granska valet i Ukraina. Enligt ryska utrikesdepartementet beror det på att deras valobservatörer anser sig ”hotade av förföljelser” på ukrainskt territorium.

Ukraina — en judisk affär
Ukraina har en befolkning på 45 miljoner. Den judiska befolkningen är 250 000. Den judiska publikationen Tablet noterar att judarna i Ukraina har ett både symboliskt och faktiskt inflytande på landet som vida överstiger antalet judar.

Sittande presidenten tog i januari ledigt från sin kampanj för att besöka Jerusalem för att stärka sina möjligheter att bli omvald. Mutan utgjordes av ett undertecknande av ett sedan länge ”efterlängtat” frihandelsavtal med Israel, som den judiska staten har väntat på i sju år.

Tablet skriver att ”judar och Israel intar en central roll i Ukrainas surrealistiska presidentval” i år.

Under de senaste veckorna har konkurrensen stått mellan tre kandidater: den nuvarande presidenten och juden Petro Poroshenko, den tidigare rektorn för en judisk skola Yulia Tymoshenko och den judiske tv-komikern Volodymyr Zelenskiy.

I skrivande stund leder tv-komikern, som har spelat president i en ukrainsk drama-tv-serie. I den komediserien porträtterar han en skollärare som genom absurda tillfälligheter leder honom till presidentposten.

Verkligheten ser nu i Ukraina ut att komma ikapp fiktionen. Tv-serien heter Folkets tjänare. Det är samma namn som Zelenskiy har valt för sitt parti.

Folkets tjänare – den populära tv-serien– har finansierats av en judisk oligark, Igor Kolomoisky. Under själva valet håller han sig undan från Ukraina, och uppehåller sig istället hemma i Israel. Det beror på att Ukrainas regering anklagar honom för att ha stulit i storleksordningen en miljard dollar från sin tidigare bank, Privatbank, som var Kolomoiskys egen spargris för spekulation och pengatvätt.

Det västliga övertagandet av Ukraina – som bland annat inkluderat anfall på ryska territorier och rysk ekonomi – har resulterat i ett 70-procentigt fall av värdet på Ukrainas valuta och sänkta löner långt under de som betalas ut till arbetare i Ryssland, men har ändå fått ökad skjuts bland Ukrainas yngre väljare genom en avancerad reklamkampanj för den judiske komikern genom dennes populära tv-serie. Valkampanjen utformades som en rolig och uppskattad stå-uppkomediturné.

I ett taktiskt valspel har stjärnskottet Zelenskiy och den falskt populistiske judeättlingen Tymoshenko helt avstått från att attackera varandra. Utan att bevis ännu har framlagts anklagas Kolomoisky för att ha finansierat både Zeleinskiy och hans ”konkurrent” Yulia Tymoshenko.

Hon anklagas i sin tur från flera håll för att ha försökt dölja sina judiska rötter.

Genom en absurd teknik misstänks hon dessutom ha anlitat en extra presidentvalskandidat med lite annan politik som ser nästan likadan ut som hon själv och som har fått ett ”artistnamn” som är lätt att förväxla med Tymoshenkos eget. Syftet är att lyckas fånga upp de röster som röstar fel genom förväxling av de båda kandidaterna.

Alla toppkandidater judiskt finansierade
Därför misstänks nu alla toppkandidater i Ukraina, precis som i de amerikanska presidentvalen, finansieras av judar. Den judiska styrningen av Ukraina sammanfaller väl med nedgången av Ukrainas ekononomi och civilsamhälle.

Poroshenko, som alltså trots frihandelsavtalsmutan med Israel väntas förlora valet, anses bli ihågkommen som den ukrainska president vilken mer än någon annan ”tagit ansvar” för judarnas behov sedan Sovjetunionens fall. Poroshenko är också god vän med nuvarande premiärministern, juden Volodymyr Groysman.

Både den föregående och nuvarande ledaren för presidentens administration är judar, liksom tre av landets fem rikaste oligarker. Judarna har också tiotals representanter i Ukrainas parlament. Trots att de alltså utgör 0,5 procent av befolkningen är de kraftigt överrepresenterade i alla maktsfärer. Till det kommer alla gojer som fungerar som judarnas lydiga marionetter.

Om Maurio Marrones krav på Italiens regering att underkänna valet i Ukraina får något gehör är dock tveksamt, då det förväntas kunna leda till en allvarlig diplomatisk kris mellan de båda länderna, och även med EU, USA och FN, som stöder den judiska regimen i Ukraina.

Källor:
Italian MP asks Rome not to recognize Ukraine election
Ukraine sends a note of protest to Italy after DPR representative office opens in Verona
Jews, Israel Take Center Stage in Ukraine’s Surreal Presidential Contest


  • Publicerad:
    2019-03-31 18:20