SIONISM. Press TV har intervjuat David Duke, tidigare medlem av USA:s representanthus, om Israels inflytande över amerikansk politik och det sionistiska inflytandet inom media, bankväsende och politik. Alla större judiska organisationer i USA försöker hetsa fram ett krig mot Iran, menar Duke som också anser att Israel är det verkliga hotet mot världsfreden.

Se film nedan:

Press TV är en iransk engelskspråkig tv-kanal som ägs av den iranska mediajätten Islamic Republic of Iran Broadcasting (IRIB). Kanalen sänder nyheter, sportnyheter, dokumentärer, analyser, debatter och talkshows dygnet runt på engelska.

Kanalen lanserades 2007 och har sitt huvudkontor i Teheran. Kanalen har även internationella kontor i Beirut, Damaskus, London, Seoul och Washington.

En majoritet av Press TV:s tv-tittare bor i Asien och Afrika, men kanalen har under senare år blivit alltmer populär även i USA och Europa.

Innehållet i Press TV är ofta kritiskt mot Israel och sionismen och tv-kanalen kan, precis som Russia Today, ses som en bitvis sund motvikt mot de kontrollerade medierna i västvärlden.

Källa:
Wikipedia


  • Publicerad:
    2014-01-14 20:30