SVERIGE. Ett filmklipp som visar hur tre kvinnliga poliser misslyckas med att kontrollera en våldsam och uppjagad rasfrämling har blivit viralt och sprids nu över hela världen.

Inte mycket är känt om bakgrunden till filmklippet som just nu sprids som en löpeld på sociala medier över hela världen. Händelsen tycks dock utspela sig på ett asylboende och inledningsvis får man se hur en ung man vandaliserar en bil på gården.

När en polispatrull bestående av tre kvinnliga poliser anländer till platsen går mannen direkt till attack mot polisbilen. De kvinnliga poliserna lyckas inte få kontroll över mannen, varpå en person som troligtvis är en annan boende flyger på honom och brottar ner honom. Den hjälpande mannen avvisas sedan från platsen av poliskvinnorna, varpå rasfrämlingen snart lyckas ta sig ur deras grepp.

Efter att bland annat ha slagit en av poliserna i ansiktet så hon faller omkull, samt jagat bort ytterligare en person som försöker brotta ned honom, backar poliserna till slut och ser på medan han fortsätter att vandalisera polisbilen genom att kasta stenar på den.

Nordfront kommer att återkomma med eventuell ytterligare information om händelsen.

Se hela klippet nedan:


  • Publicerad:
    2017-04-02 18:00