MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Nordiska motståndsrörelsens kampanj mot anti-vit propaganda har fått enorm genomslagskraft i Finland. Systemmedia och Röda korset är i ett paniktillstånd.

Det finska Röda korset beslutade återigen att visa sitt hat mot det finska folket. Detta genom att bedriva kampanjen ”En vecka mot rasism” i hela Finland. Kampanjen går ut på att svartmåla vita européer och förklara hur de genom sitt ”vita privilegium” är ”rasistiska”. Situationen är allvarlig då Röda korset i Finland i praktiken har monopol på bland annat donationer av blod till sjukhus.

Då Nordiska motståndsrörelsen inte tolererar en attack mot nordbor lanserade organisationen en motkampanj, vilken i korthet går ut på att understryka Röda korsets och systemets hat mot vita européer. Under kampanjen har Motståndsrörelsens aktivister, medlemmar och stödmedlemmar mobiliserats i hela landet för att snabbt och akut kunna bemöta denna vithatande kampanj. Runt om i landet har man under veckan bland annat spridit flygblad och talat med allmänheten.

Nordiska motståndsrörelsen har även inrättat en webbsida som ett svar på Röda korsets anti-vita propagandasida – där Röda korset sprider anti-vit propaganda på eirasismille.fi kontrar Motståndsrörelsen med fakta på eirasismille.net. Bland annat det faktum att icke-vita är kraftigt överrepresenterade inom vissa brott.

Att Motståndsrörelsen gått till kraftig motaktion mot Röda korsets hat mot vita har nu satt systemmedia och Röda korset in i ett paniktillstånd. Samtidigt som Röda korset förgäves försöker hitta på sätt att vända på det hela till sin fördel skriker systemmedia ut om hur nationalsocialister sprider ”hatpropaganda”.

I tidningen Helsingin Sanomats senaste artikel om Nordiska motståndsrörelsens kampanj gråter man ut om hur ”nazister” spridit ”hat” i flera stadsdelar runt om i Helsingfors. Från Röda korset tar man även på sig offerkoftan och förklarar hur Motståndsrörelsens kampanj skapar otrygghet i samhället.

— Vår kampanj har lyft fram aspekter som är mycket oroande i det finska samhället. Det är skrämmande att det i detta samhälle finns personer som vill ifrågasätta en annan persons mänskliga rättigheter. Detta är en viktig fråga speciellt när det kommer till folks känsla av personlig säkerhet, säger Janette Grönfors, koordinator för Röda korsets kampanj.

Grönfors nämner dock inget om att yttrandefriheten samt rätten till att inte utrotas som folk också anges som mänskliga rättigheter. Att Röda korset bedriver en anti-vit kampanj som beskyller en hel ras för ”rasism” torde även det vara ett brott mot mänskliga rättigheter.

Kampanjen har också lett till trakasserier mot Nordfront. Bland annat grep finsk polis Nordfronts utrikeskorrespondent då denne som journalist dokumenterade delar av kampanjen.

Källa:
Uusnatsit yrittävät kaapata SPR:n rasisminvastaisen kampanjan, lentolehtisiä jaettu ainakin Tapanilassa – ”Pitää olla päänsisäinen roskapostifiltteri, kun tuollaista tekstiä lukee”


  • Publicerad:
    2018-03-23 15:50