Den 12:e och 13:e december genomförde Kampgrupp 103 offentliga utdelningar av partiprogram i Nykvarn och Järna, två mindre orter nära Södertälje.

I Nykvarn visade flera personer sin välvilja och det gavs en hel del uppmuntringar till aktivisterna. En person tvivlade dock på att yttrande- och mötesfriheten även gällde personer som vill stoppa det pågående folkmordet på svenskar och tillkallade därmed polis.

Ingen polis dök upp och utdelningen fortgick utan störningar. Alla som såg läskunniga ut fick ett flygblad.

Nästa dag när utdelningen startade i Järna, blev aktivisterna direkt dödshotade av en rasfrämling. En aktivist förklarade att rasfrämlingen gott kunde försöka göra verklighet av sina hot, varpå han svarade att han skulle ringa sina kusiner och återkomma.

Flera personer blev upprörda över partiprogrammets nationalsocialistiska budskap. De kunde minsann inte se några negativa följder av främlingsinvasionen. Att varje överfallsvåldtäkt som en rasfrämling begår är en direkt konsekvens av främlingsinvasionen, det ville de inte begripa. Det viktiga för dem var tydligen att det fanns tillräckligt med busschaufförer och folk som bakade deras pizzor.

Personalen på ICA meddelade att det inte var tillåtet att dela ut flygblad under deras tak över trottoaren. En zigenare som satt under samma tak och tiggde var dock tillåten att göra så. En aktivist fick upplysa ICA-personalen om sin lagstadgade rätt att stå på trottoaren och uppmanade personalen att tillkalla polis om de misstrodde honom.

Efter två timmar hade varken rasfrämlingens kusiner eller polisen kommit till platsen. Aktiviteten avslutades och aktivisterna begav sig hemåt.

Efteråt skrevs inte mindre än tre artiklar om flygbladsutdelningarna i tidningen LT.se, där agendan för nyhetsrapporteringen sätts av dess judiske ägare Jan Friedman.

Den första artikeln beskriver kort hur ICA-personalen efter påstådda hot ringde polisen. Där skrivs även att upprörda personer på Facebook säger sig ha blivit ”hotade och påhoppade”.

I den andra artikeln intervjuas en lokalpolitiker som haft vägarna förbi i Nykvarn. Han berättar att han tror att aktivisterna är farliga för att de ”står bredbent” och ”beter sig auktoritärt”. Juden Jonathan Leman från den judiska underrättelsetjänsten EXPO intervjuas och försöker påskina att Motståndsrörelsens aktivister skulle vara en fara för allmänheten genom att hänvisa till ett fall där aktivister försvarade sig mot en våldsam man i Åkersberga.

Den tredje artikeln är en ledare där det påstås att aktivisterna ska ha dödshotat små barn och tvingat dem att ta emot flygblad.

Journalisterna som skrivit artiklarna för att blidka sina högre chefer har både telefonnummer och mailadress i artiklarna. Ring eller skriv och berätta vad du tycker om deras journalistik.

20161213_181627


  • Publicerad:
    2016-12-16 08:43