Fredag den 27 April skadades flera hus när en judisk man i södra Tel Aviv kastade brandbomber mot bostäder som det bodde afrikanska flyktingar i. Mannen, som själv är bosatt i området, är nu gripen, rapporterar nyhetsbyrån JTA.

I Tel Aviv uppges dagsläget finnas cirka 40 000 afrikanska flyktingar samt 20 000 asylsökare. Dessa afrikaner är dock inte särskilt välkomna i Israel. Enligt Israels inrikesminister, Eli Yishai, vill Israel förhindra fler afrikaner från att ta sig till Israel. Inrikesministern har även sagt att Israel tänker ”flytta på de 58 000 infiltratörer som redan är här”.

I Svenska Dagbladet kan man bland annat läsa att israelerna ger vissa flyktingar bara ett mål mat om dagen och förbjuder flyktingar från att jobba i kommunala företag.

Men samtidigt som Israel strävar efter att bevara Israels ”judiska identitet”, genom att hålla främlingar borta från landet, så arbetar judiska organisationer och individer för mångkultur och massinvandring i vita nationer över hela världen. Tidigare har exempelvis israeliska politiker och judiska politiker i Australien fört samtal om att flytta Israels flyktingar till Australien. 

Judinnan Barbara Spectre förklarar judarnas mångkulturella agenda i västvärlden

David Duke belyser hyckleriet


  • Publicerad:
    2012-05-08 09:45