På senare tid har ett flertal inflytelserika politiker och andra vågat sig på att bekräfta existensen av och rikta kritik mot den judiska lobby som styr USA. En av dessa är FN:s före detta vapeninspektör Scott Ritter som nu öppet förmedlar att ”om det kommer ett amerikanskt krig mot Iran så är det ett krig som planlagts i Israel”.

I boken Target Iran skriven av den före detta vapeninspektören i Irak, Scott Ritter, anklagas Israels regering och dess lobby i USA för att dra in USA i krig mot Iran.
– Låt det framgå i all öppenhet: om det kommer ett amerikanskt krig mot Iran så är det ett krig som planlagts i Israel, skriver Ritter.

Förutom detta riktar Ritter stark kritik mot denna mäktiga lobbys metoder för att uppnå sina mål, bland annat att man använder Förintelsen och skriker antisemitism så fort någon kritiserar lobbyn eller judiska intressen överlag:
– Detta är en sjuk trend som måste stoppas.

Ritter inte enda kritikern
För några månader sedan publicerade två professorer, Stephen Walt (Harvarduniversitetet) och John Mearsheimer (Chicagouniversitetet) en 81-sidig rapport om den pro-israeliska lobby som styr amerikansk politik. I rapporten framgick bland annat vilka judar som hetsade fram kriget mot Irak (som av geopolitiska skäl är potentiell fiende till Israel) och hur all kritik av denna lobby besvaras av repressalier.

Även fast de två professorerna snart kom att drabbas av de hetskampanjer de själva beskrivit (anklagelser om ”antisemitism” m.m. i massmedia) tycks det denna gång inte verkat avskräckande på andra. Alldeles nyligen gick exempelvis den före detta presidenten Jimmy Carter ut i en ny bok och i massmedia och bekräftade den judiska lobbyns inflytande, och påpekade att rädsla är orsaken till att ingen vågar kritisera den.

Och till detta vapeninspektören Ritters svidande kritik i sin bok är det ett faktum att Sions grepp över västvärlden börjar ta sådana proportioner att till och med dess tidigare hantlangare numera vågar sig på att gå emot denna sionistiska hydra och ta konsekvenserna därav. Detta bådar gott inför framtiden.

Relaterad artikel:
Israel’s Bad Influence.


  • Publicerad:
    2007-01-07 00:00