SVENSKFIENTLIGHET. I en artikel på Nyheter 24 skriver den före detta nationalisten Kim Fredriksson att nationalister inte har någon rätt att vistas i Malmö.

Kim Fredriksson är en före detta nationalist som lämnade rörelsen sedan han grovt misshandlat sin dåvarande flickvän. Efter konflikten mellan nationalister och vänsterextremister i Malmö har han ställt sig på extremisternas sida och skriver i en artikel på Nyheter 24 att nationalister saknar rätten att vistas i Malmö. Detta eftersom de enligt honom bara mördar oskyldiga personer och sprider hat.

I artikeln skriver Fredriksson att:

Jag känner inte Showan. Vi har gemensamma vänner … Jag hoppas att Showan överlever och jag känner sorg inför det han har blivit utsatt för. Han ligger i koma nu. Nästan mördad av nazister. Jag har själv sett hur dessa grupper väljer ut provokativa områden för att skapa konflikter. Det är inget nytt. Utåt sett kan det se ut som en flygbladsutdelning. I verkligheten så står man utanför en vänsterlokal eller invandrarförening och sprider budskap om hat … Faktum är att dom har inget att hämta på möllan … Jag blir arg när jag ser hur media förminskar mordförsöken med ord som ”extremistbråk”. Som om det vore två gäng som frivilligt hoppade på varandra för att det är kul att boxas … Så sent som i fredags förklarade SÄPO att revolutionsturismen till nazister i Ukraina inte är ett problem. Att de hemvändande svenskarna ska begå brott var det tydligen ingen oro för. Mindre än 24 timmar senare ingår en av de ukrainafrivilliga i den samling som nu misstänks för mordförsöken i Malmö. Det kanske är dags att sluta förminska den högerextrema floran nu? Innan den naiva hållningen innebär än fler offer som likt Showan, riskerar att glömmas bort i kålsuparteorins kölvatten.

Källa:
”Kämpa Showan!”


  • Publicerad:
    2014-03-11 19:00