SATIR. Gustaf Fridolin och Miljöpartiet pissar på Sverige.

Som bekant för Miljöpartiet en politik som pissar på svenskar och Sverige. Vid den senaste partistämman där partiledningen diskuterade hur man ska bli mer effektiv i sin svenskfientliga politik, givetvis konsumerades också stora mängder vin av deltagarna.

Efter avslutat möte tänkte en kraftigt överförfriskad Gustaf Fridolin göra slag i saken och bedriva miljöpartistisk politik handgripligen, har var turligt nog så pass full att han inte hittade någon svensk att urinera på. Han tog därför näst bästa ting och pissade på…

Bilden nedan har kommit Nordfront till godo via våra djupa kontakter med Fridolins SÄPO-vakter:

Klicka för större

Klicka för större

Veckans satir

Ett gott skratt förlänger livet och då Sverige av idag på många sätt är ett stort skämt kan det vara lika bra att skratta åt galenskaperna. Nordfront har därför börjat ”Veckans satir” precis som vi redan har ”Veckans låt” (fredagar), ”Veckans propagandabild” (lördagar), ”Veckans film” (söndagar), och ”Veckans fråga” (måndagar). ”Veckans satir” kommer att publiceras på tisdagar klockan 20:00.

Idéer och uppslag till satirteckningar och andra former av satir tas tacksamt emot. Vi behöver också fler tecknare eller bildredigerare som kan skapa roliga bilder.

Är du intresserad av att hjälpa till? Kontakta då redaktionen@nordfront.se


  • Publicerad:
    2015-10-13 21:15