FINLAND. Sångaren och gay-ikonen Jari Sillanpää får löjligt låga straff efter att ha filmat en homosexuell våldtäkt på ett barn och haft bögsex framför en 12-årig pojke.

Melodifestivalen-artisten, gayikonen och pedofilen Jari Sillanpää döms för spridande av barnpornografiskt material för att ha filmat en våldtäkt av vad som beskrivs som ett mycket ungt barn från en datorskärm i september 2017.

Sillanpää hävdade att videon filmats av en manlig bekant, men Helsingfors tingsrätt ansåg ändå att det inte fanns rimliga tvivel om att det var Sillanpää som filmat videon. Sillanpää döms nu till 45 dagsböter.

Förutom detta åtal stod Sillanpää också åtalad för att själv ha utnyttjat ett barn, en 12-årig pojke, sexuellt.

Sillanpää hade haft sex med en annan vuxen man där pojken både bevittnade och filmade handlingarna. Männen hade även erbjudit barnet droger som efteråt hamnat i depression på grund av det hela. Trots detta väljer tingsrätten att fria Sillanpää från det åtalet.

Jari Sillanpää är född i Ludvika av finska föräldrar. Enligt gay-tidningen QX är han en av Finlands mest folkkära artister. Han har tävlat för Finland i Melodifestivalen.


  • Publicerad:
    2020-03-25 10:30