PEDOFILI. En grupp som kallar sig Predator Poachers och som jagar och hänger ut pedofiler avslöjade en före detta kandidat för Demokraterna när denne trodde han skulle möta en 14-årig pojke för sex.

En före detta kandidat för Demokraterna i Massachusetts State Representative, Matt Trowbridge, fångades på film av en grupp pedofiljägare när han trodde att han skulle träffa en 14-årig pojke för sex, skriver Gateway Pundit.

Trowbridge ställde upp i valet år 2009 men hoppade sedan av på grund av ”personliga skäl”.

Trowbridge, som för närvarande arbetar på ett vårdhem, blev lurad av en aktivistgrupp som kallar sig Predator Poachers (ungefär ”Rovdjursfiskarna”) när han via appen Grindr försökte hitta ett barn att ha sex med.

Aktivistgruppen ägnar sig åt att fånga pedofiler på film och lägga ut filmerna på Youtube.

Innan gruppen jagade i fatt Trowbridge så skickade mannen flera explicita sexuella meddelanden till personen som han trodde var en 14-årig pojke.

När han hörde att ”pojken” var 14 år och skulle bli 15, så svarade han ”trevligt”. Han undrade också när ”pojkens” mamma skulle gå så att de skulle kunna träffas – vilket inte gör en eventuell efterkonstruktion om att han trodde att han pratade med en vuxen person särskilt trovärdig.

Efter att han blev påkommen har Trowbridge raderat alla sina sociala medier.


  • Publicerad:
    2020-10-04 20:10