ANNONS. Den nationella nätbutiken Greenpilled säljer nu den nya skivan Motstånd, som flera olika systemkritiska musiker medverkar på.

Webbutiken Greenpilled.com har under åren stått för flera viktiga bokpublikationer, såsom Adolf HitlerMein Kampf (Sverige 2020) och Motståndsrörelsen – 20 år av revolutionär kamp. Senast i vintras publicerade butiken dessutom svenska översättningar av Anton Holzners skrift Bemästra Livet.

Nu bryter webbutiken ny mark och publicerar en samlingsskiva som Nordfront-skribenten och musikern Henrik Pihlström har samordnat och producerat. På skivan medverkar förutom Henrik själv: Bärsärkarna, Tina, Nordic Storm, och Stefan Viljehammar.

Här kan du provlyssna på delar av fyra låtar från den nya skivan:

Skivan heter Motstånd, har en spellängd på 64 minuter och innehåller 15 olika spår:

1. Framåt svenskar – Bärsärkarna (spelas i provlyssningsklippet)
2. Vakna Sverige – Bärsärkarna
3. Vi vill inte ha dig här – Bärsärkarna
4. Sången för Norden – Henrik och Tina (spelas i provlyssningsklippet)
5. När du ännu sover – Henrik Pihlström
6. Kärlekens barn – Henrik Pihlström
7. Natten – Henrik Pihlström
8. Unga år – Henrik Pihlström
9. Sex miljoner – Nordic Storm (spelas i provlyssningsklippet)
10. I fäders spår – Nordic Storm
11. I globalismens tecken – Nordic Storm
12. Signalera godhet – Stefan Viljehammar (spelas i provlyssningsklippet)
13. Offerkofta blues – Stefan Viljehammar
14. Vit medelålders hetero man – Stefan Viljehammar
15. Han hade ett namn – Henrik Pihlström
(Tillägnad Tommie Lindh)

— Skivan följer verkligen inte en särskild genre utan breddar sig mellan vad jag skulle kalla Growl-Metal med Nordic Storm och klassisk WP-musik med Bärsärkarna, med ballader eller visor ifrån Henrik, Tina och Stefan, berättar Kundservice Max till oss gällande skivans genre.

— Jag är otroligt imponerad över arbetet som ligger bakom skivan, särskilt i och med antalet medverkande artister. Det är på sätt och vis en sak att hitta en skicklig musiker, men här närmar det ju sig ett dussin skickliga musiker totalt!

I samband med detta har butiken även skapat ett par paketerbjudanden för dig som kan ha missat deras senaste stora artiklar:

Butikens kundservice bemannas av Max som kan kontaktas antingen via e-postadressen kundservice@greenpilled.com eller +4673 626 03 67 för alla olika ärenden rörande beställningar på webbutiken eller frågor kring produkter.

En genre sprängande blandning med provokativa politiska teman, satir, nostalgi, musikalisk glädje och känslosvallande allvar.

Greenpilled.com är en oberoende webbutik som drivs ideellt och presenterar produkter som relaterar till Motståndsrörelsen men också till den patriotiska kampen allmänt. På webbutiken kan man hitta framförallt kläder, böcker, och exklusiva skrifter som Motståndsrörelsen – 20 år av revolutionär kamp och Handbok för aktivister i Nordiska motståndsrörelsen.

Sedan 29:e mars 2020 finns även deras egna utgåva av Mein Kampf — Adolf Hitler tillgänglig till försäljning.


  • Publicerad:
    2021-04-20 06:00