ANNONS. Den nationella nätbutiken Greenpilled.com säljer återigen Turners dagböcker.

Webbutiken Greenpilled.com hörde nyligen av sig till Nordfront för att få smyga in en liten notis om att en av deras bäst säljande titlar är tillbaka i lager. Nämligen Turners dagböcker av Andrew Macdonald.

— Tanken var egentligen att dessa böcker skulle publicerats i samband med jul/nyårs-rean, där vi också släppte boken Bemästra Livet, skriven av Anton Holzner, det här är ju en sådan bok som passar i julklapp till rätt person minst sagt, skriver Kundservice Max till oss.

Vidare berättar han att det nu också finns en liten rea på bland annat Turners dagböcker, för att kompensera lite för att dessa titlar inte kom med under julrean.

Turners dagböcker är en bok som lyckas beröra, där den antingen ses som inspirerande eller skräckinjagande, beroende på vem som läser. Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist skrev 2016 en recension om den här boken, där han hade följande att säga:

Sammanfattningsvis är Turners dagböcker en välskriven och spännande politisk thriller där författaren lyckas beskriva en händelse många av oss föreställt oss, drömt om och kämpat för på ett genomtänkt sätt. Det märks att Pierce satt på en enorm kunskap; ideologiskt och politiskt likväl som tekniskt och militärt.

— Den vita rasen slår tillbaka – en recension av Turners dagböcker

Andrew Macdonald är en pseudonym som Dr. William Luther Pierce skrev under för sina titlar ”Jägaren” och ”Turners dagböcker”.

Turners dagböcker – 260 kr

På Greenpilled.com kan du just nu beställa bland flera andra böcker och föremål:

Greenpilled.com är en oberoende webbutik som drivs ideellt och presenterar produkter som relaterar till Motståndsrörelsen men också till den patriotiska kampen allmänt. På webbutiken kan man hitta framförallt kläder, böcker, och exklusiva skrifter som Motståndsrörelsen – 20 år av revolutionär kamp och Handbok för aktivister i Nordiska motståndsrörelsen.

Sedan 29:e mars 2020 finns även deras egna utgåva av Mein Kampf — Adolf Hitler tillgänglig till försäljning.


  • Publicerad:
    2021-02-20 11:40