HOMOLOBBYN. En homosexuell kör i San Francisco försökte – och lyckades – provocera föräldrar genom att sjunga att de kommer för deras barn och ska ”konvertera” dem.

Ni tror att vi kommer korrumpera era barn om vår agenda genomdrivs utan motstånd. Vad roligt! För en gångs skull har ni rätt.

Detta är de inledande orden från en sjungande man med konstig uppsyn och ett obehagligt flin.

Den sjungande mannen är en homosexuell man och ingår i en bögkör för homosexuella män i San Francisco. Efter den inledande solosången ansluter alltfler personer från kören och börjar hånfullt sjunga att de homosexuella männen ”ska konvertera era barn” och att ”vi kommer för era barn”.

Frasen ”konvertera era barn” används flera gånger i låten och kombineras på vissa ställen med att bögarna ska göra barnen ”toleranta och rättvisa”. Att ”konvertera” i dessa sammanhang brukar dock vanligtvis innebära att man ändrar en persons sexuella läggning. Å ena sidan brukar homosexuella anklagas för att grooma unga pojkar och försöka göra dem till homosexuella mot deras vilja, å andra sidan förespråkar vissa konservativa att homosexuella ska ”omvändas” – alltså konverteras – till heterosexualitet.

I sången sjunger kören också att barnens föräldrar kommer bli äcklade när barnen börjar upptäcka saker på internet som föräldrarna försökt hålla borta från barnen och detta framställer bögarna som något positivt.

Homokören har försvarat sig med att sången var ”satirisk” men filmen blev viral och väckte så stor vrede att kören valde att avpublicera filmen från Youtube efter att de började motta dödshot och anklagas för att vara pedofiler.

Filmen har sedan återpublicerats av kören men i ett läge där den inte går att bädda in. Det går dock att se hela filmen direkt på deras Youtube-kanal.


  • Publicerad:
    2021-07-13 15:00