CENTERPEDOFILERNA. Ilskan växer hos de pedofildrabbade invånarna i och runt Björbo i Dalarna.

Fredrick Federley och några av pojkarna på hans biodlingskurs. Bildkollage och foto: Stoppa pressarna /Instagram.

Den homosexuelle centerpolitikern Fredrick Federley och hans pedofila manliga sexpartners orsakar enligt Stoppa pressarna allt mer ilska hos invånarna i Björbo i Dalarna.

Federley äger där en vacker Dalagård, och dit Federley med pedofilvänner har haft barn i sitt våld, som misstänks ha utsatts för övergrepp.

Fredrick Federley har hävdat att hans dotter inte ”varit ensam en sekund” med den dömde pedofilen på gården. Stoppa pressarna frågar retoriskt ”varför det nu skulle vara så viktigt då den avgångne EU-parlamentarikern påstått att han inte visste vad hans sambo var dömd för”.

Maud Prinsessan Hemberg på Twitter skriver apropå det, att Federley uppenbarligen ljuger:

— De senaste dagarna har det uppdagats att Centerpartiet har pedofiler lite här och där, högt uppsatta och som sitter i skolnämnder och så vidare. Jag blir rädd på riktigt, vi har alltså förtroendevalda som tycker att det är helt ok bara ingen får reda på vad dom begått för brott, skriver en kvinna på ett nätforum där diskussionens vågor går höga, enligt Stoppa pressarna.

”Det är helt galet och upp åt väggarna idioti. Vad några förstår och som jag nämnt här tidigare så kommer jag från Björbo där allt är upp och ner och byns invånare är kluvna, vissa anser att pedofilen har suttit av sitt straff så nu ska vi ge honom en chans”, fortsätter kvinnan som inte accepterar synen att den villkorligt frigivne pedofilen ska ges en andra chans.

Hon berättar även fler barn har vistats på gården samtidigt som Federleys pedofilälskare har vistats där.

”[Federley] har vetat hela tiden”, skriver en annan. ”Bjudit in barnfamiljer till sig och inte haft några problem med det förrän hans närmsta krets tyckte det spårat. Och det ordentligt! Så kommer det ut i offentligheten och folk börjar ifrågasätta. Då rycker han på sig offerkoftan. Stackarn. Jag är så evighetstrött på karlar som grinar först när de blir påkomna”.

Hur det kan gå från ”det har jag vetat om hela tiden och det står jag för” till ”jag mår så dåligt så jag skär mig i armarna” på två dagar. Det är jäkligt märkligt, eller? Men för oss som bor närmast som sett hur det kryllat av ungar hela sommaren på den gården och själv har ett gäng vi ansvarar för. Vi får inte ge uttryck för vad vi känner utan att utmålas som onda. Det finns ingen rim och reson i detta.

Stoppa pressarnas granskning av Instagramkontot urmakargarn där den forne andre vice ordföranden i Centerpartiet lägger upp bilder från sin gård där han bland annat har flera djur och dessutom bikupor.

”Haft lilla biskolan för några grabbar som vill börja med bin till våren”, skriver Federley till en bild där man ser små barn i vita dräkter.


  • Publicerad:
    2020-12-26 13:20