Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Läkemedelsindustrin räddar liv – säljer mediciner och förhindrar hiv

Hivmediciner blir allt bättre Vården räknar med att de som är hivsmittade idag kan leva ett fullt normalt liv. 

Ilskan mot centerpartisternas pedofilverksamhet växer

CENTERPEDOFILERNA. Ilskan växer hos de pedofildrabbade invånarna i och runt Björbo i Dalarna.

Norsk centerpartist dömd för att ha uppmuntrat våldtäkter av spädbarn och dagisbarn

PEDOFILI. Pedofilen Ole Morten Geving från norska Centerpartiet är dömd till fängelse för uppmuntran till småbarnsvåldtäkter. Han är god vän med centerpartisten Fredrick Federely.

Judisk maktorganisation indoktrinerar fotbollslandslaget i rysshat

SPORT. Judisk maktorganisationen ”Civil Right Defenders” har föreläst för Sveriges fotbollslandslag om hur dåligt de tycker att VM-värden Ryssland behandlar homosexuella.

Könssjukdomen gonorré ökar i landet – bögar pekas ut som främsta orsaken

INRIKES. Antalet registrerade som är smittade med könssjukdomen gonorré ökade med hela 40 procent mellan 2016 och 2017. Enligt Folkhälsomyndigheten beror den kraftiga ökningen främst på män som har sex med andra män.

Imam: “Rakade män orsakar homosexuella tankar”

UTRIKES. En imam i Turkiet säger i ett försök att få fler män att inte raka sig att rakade män kan få andra män att ha homosexuella tankar.

Tjetjensk ledare förnekar homoförföljelser: “Vi har inga bögar här”

RYSSLAND. Efter att delrepubliken Tjetjenien fått västvärldens liberala medier på halsen för påstådda homoförföljelser kommer nu svar på tal – delrepublikens ledning förnekar att det överhuvudtaget finns homosexuella i Tjetjenien.

Homosexuella äktenskap tillåts i Finland

HOMOLOBBYN. Under onsdagen legaliserades homosexuella äktenskap i Finland som därmed blir det 22:a landet i världen som tillåter samkönade äktenskap.

Lesbiskt par introduceras i Bamse

KULTURMARXISM. Bamse – världens starkaste björn, får i serietidningens sommarnummer stifta bekantskap med det lesbiska paret Frida och Vera.

Oslo ska bli Europas “hen”-huvudstad

KULTURMARXISM. Oslos kommunfullmäktige har antagit en handlingsplan som på bred front kommer propagera för transsexualism och homosexualitet.

Nekade till att göra homotårta – fälls i domstol

NORDIRLAND. Ägare till ett bageri i Belfast blev i tisdags dömd till böter för att inte ha gjort en tårta med homosexuella budskap på.

Frankrike står fast vid förbud mot homoblod

FRANKRIKE. Homolobbyn i Frankrike har verkat för att homosexuella ska kunna ge blod trots att de bär på allvarliga smittor så som hivviruset. Förbudet kommer dock med all säkerhet stå kvar med anledning av hälsorisken.

Ny lag: Företagare slipper ge service åt homosexuella

USA. I torsdags skrev guvernören i den amerikanska delstaten Indiana under en lag som ger företagare rätten att neka homosexuella personer service.