MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Insamlingen är nu avslutad och vi har fått in över 70000 kr. Ett stort tack till alla för era generösa bidrag.

Insamlingen är nu avslutad och vi har fått in över 70000 kr. Jag och Jimmy Andersson i Näste 2 vill rikta ett stort tack till alla som har hjälpt till med insamlingen. Tack vare er kommer vi nu att kunna producera spektakulära filmer från årets valrörelse. Tack till er alla!

Den stundande valrörelsen kommer att ställa stora krav på organisationens medlemmar. Vi kommer att vara mer aktiva på gator och torg än någonsin förr. Det kommer att uppstå en mängd situationer där professionell kamerautrustning behövs för att ge er läsare och tittare en korrekt bild av vad som sker ute i landet.

Därför ber vi nu er läsare att hjälpa till med att samla in pengar till ny kamerautrustning till Näste 2 och Näste 6. Båda är nästen där intensiva valkampanjer kommer att genomföras. Den kamera vi vill köpa in heter Sony HXR-NX80 och kostar i runda slängar 27000 kr. Med mikrofoner och snabba minneskort kommer det att landa på ca. 31000 kr per näste. Insamlingen sker gemensamt och de medel som kommer in delas lika mellan de båda nästena. Överskjutande medel kommer att läggas i nästenas valkassor.

Lite kortfattat vad vi kommer att kunna erbjuda med den nya utrustningen, förutom fler och mer professionella filmer från de norra och västra landsdelarna.

• Webb-TV sändningar
• Livesändningar från demonstrationer och valkampanjer
• Spännande reportage och intervjuer
• Actionspäckade filmklipp från torgmöten och offentliga aktiviteter

Vem ser inte fram emot att få se Bo Nilsson eller Fredrik Vejdeland tvåla till någon meningsmotståndare under valkampanjen! Hjälp till och gör det möjligt så att vi kan livesända dessa ögonblick.

Donationer tas emot via:
Bankkonto: 9159-8235828
Swish: 0702518079
Kontoinnehavare: Robert Eklund
Märk donationen med: Kamera


  • Publicerad:
    2018-03-06 09:45