Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Ryssland bär ensamt ansvaret för alla civila ukrainska dödsoffer

Robert Eklund tycker till om Ukraina-kriget Skulden för de civila dödsoffren ligger hos den angripande sidan i konflikten.

Nordfront behöver er hjälp!

NORDFRONT. För att kunna fortsätta leverera det material och hålla den nivån vi gör behöver nu Nordfront er läsares hjälp med donationer. Uppdatering 2019-04-24.

Ny möjlighet till att stödja Nordfronts arbete

DONATIONER. Idag öppnar vi vi upp för en ny möjlighet för er läsare att stödja Nordfront ekonomiskt. Det enda du behöver göra är att använda webbläsaren Brave när du surfar på Nordfront.se.

Donera Bitcoin till Nordfront på ett enkelt sätt

NORDFRONT. En kort guide om hur du på ett enkelt och smidigt sätt donerar Bitcoin till Nordfront via Swish.

Insamling avslutad: Stöd Nordfronts utveckling

NORDFRONT. Insamlingen för inköp av IT-utrustning är nu avslutad och strax över 37.000kr har kommit in. 

Avslutad: Insamling till nya kameror för Näste 2 och Näste 6

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Insamlingen är nu avslutad och vi har fått in över 70000kr. Ett stort tack till alla för era generösa bidrag.

Guide för att koppla VK-konto till Nordfront

NORDFRONT. Robert Eklund beskriver här hur du ska gå tillväga för att koppla ditt VK-konto till Nordfront och börja kommentera.

Uppdatering gällande Monerobrytning

NORDFRONT. Här kommer lite siffror och uppdateringar angående testet med Monerobrytning vi lanserade för drygt en månad sedan.

Teknikföretagens krigsförklaring mot yttrandefriheten

KRÖNIKA. I efterdyningarna av händelserna i Charlottesville har vi de senaste veckorna fått uppleva en censurvåg på internet som inte har skett sedan webben skapades.

VIKTIGT MEDDELANDE: En av Nordfronts servrar har hackats

NORDFRONT. Ett meddelande från Nordiska motståndsrörelsens IT-grupp.

Ytterligare funktioner till kommentarsfält

NORDFRONT. Ytterliga funktioner till kommentarsfältet har i dag tillförts. Under förra veckan infördes ett nytt kommentarssystem på Nordfront. Vi kunde tyvärr inte hålla allt vad vi lovat i ny funktionalitet. Bland annat så fungerade funktionen att ändra sin kommentar bara för inloggade användare. Nytt för idag: Alla kommentatorerna får en profil, som är åtkomligt via […]

Pokemon Go – underrättelseoperation från CIA?

ÖVERVAKNINGSSAMHÄLLET. Rapporter om det nya succéspelet Pokemon Go gör gällande att CIA ligger bakom spelet.

Motståndsrörelsen i Umeå erbjuder kurser i självförsvar

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Från och med idag erbjuder Motståndsrörelsen i Umeå självförsvarsträning till vita män och kvinnor som tröttnat på att vara offer i det mångkulturella samhället.

Har du ansökt den senaste tiden, men ej blivit kontaktad?

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Har du ansökt den senaste tiden, men ej blivit kontaktad? Läs denna artikel!

Det naturliga levernets återkomst

VÅR VÄG. Robert Eklund skriver här om den sjätte punkten i Motståndsrörelsens partiprogram. 

Intervju med Stanislav Vorobjev

INTERVJU. Med anledning av Stanislav Vorobjevs och Ryska Imperierörelsens besök i Sverige passade en av Nordfronts medarbetare på att ställa några frågor till våra ryska kamrater.

IT-krönika: Android-buggar, NSA och spionerande antivirusvirusprogram

KRÖNIKA. I denna IT-krönika avhandlas buggar i Android, NSA och spionerande antivirusprogram.

Jakt- och naturpolitik i ett nationalsocialistiskt samhälle

NATUREN. Frågor som rör jakt, djurskydd och naturvård är tyvärr väldigt svåra att diskutera i nationella sammanhang, de olika lägren tycks missförstå varandra med flit och diskussionerna övergår inte sällan till att bli ren pajkastning.

Installera Linux Mint

GUIDE. Robert Eklund beskriver här hur du går tillväga för att installera Linux Mint på din PC.

Uppdateringarna är genomförda

NORDFRONT. IT-gruppen har nu genomfört de planerade uppdateringarna. Viss störning kan förkomma under de kommande dagarna, om du hittar något fel eller annat som inte är korrekt rapportera detta till: robert.eklund@nordfront.se

Dags att slänga ut Microsoft från era vardagsrum

KRÖNIKA. I veckan släppte Microsoft sin senaste version av operativsystemet Windows med versionsnummer 10. Robert Eklund ger dig här anledningar till varför du inte bör uppgradera.

Hacking Team hackades

IT-SÄKERHET. I förra veckan läckte en stor mängd information från det italienska It-säkerhetsföretaget Hacking Teams interna nätverk ut till allmänheten.

Föreläsning i Skellefteå

INBJUDAN. Den 6 december anordnar Motståndsrörelsen i Skellefteå en föreläsning med Pär Öberg. Ämnet för dagen är ”Hoten mot vårt folk”. Alla är välkomna!

Målet uppnått – insamling avslutad

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Insamlingen har genererat 6150 kr och är härmed avslutad.

Den privata underrättelsetjänstens användare

  ÅSIKTSREGISTER. På valdagen publicerade en användare på forumet Flashback.se uppgifter från den privata underrättelsetjänsten Piscatus. Nordfront har gått igenom användarlistan och har hittat en del uppseendeväckande.

Bakdörrar i Apples mobila operativsystem hittade

ÖVERVAKNINGSSAMHÄLLET. Den amerikanske säkerhetsforskaren och hackern Jonathan Zdziarski visade nyligen en mängd bakdörrar som finns i Apples mobila operativsystem iOS.

Nordfront.se blir säkrare

ÖVERVAKNING. Från och med igår har nordfront.se avaktiverat ett flertal tjänster som bidragit till övervakningssamhället.

Server är inköpt

Den server som ni läsare så generöst donerade pengar till har anlänt till Nordfronts IT-avdelning.

Målet är uppnått!

UPPDATERAD 2: På 10 dagar har vi fått in 22 981 kr, med denna summa är insamlingen avklarad. Vi vill passa på att rikta ett stort tack till alla som har bidragit.

Motståndsrörelsen besöker marknader i Norrbotten

Aktivister från det nordligaste nästet satte under torsdagen den 14/7 kurs mot Övertorneå, som under helgen anordnade marknadsdagar. Aktivisterna bodde under helgen väldigt spartanskt, utan varken el, rinnande vatten och andra bekvämligheter, och till en dels stora förtret, väldigt mycket norrländska mygg. Hela helgen bjöd på ett mycket varmt väder, marknadsbesökarna verkade trivas.

Våld?

Om man tittar på era videos på youtube så innehåller i princip samtliga våld. Är det så ni vill föra ut ert budskap? /Anonym Hej, Anonym!Motståndsrörelsens policy är strikt som följer: Vi använder bara våld i situationer där våldsamma motståndare på något vis utgör ett hot mot oss. Många av dagens vänstergrupperingar agerar samhällets ”nyttiga […]