JUDISK MAKT. En dansk organisation verkar för förbud mot omskärelse av friska barn – beskylls därför för ”antisemitism”. Nu polisanmäler man själva Motståndsrörelsen för ”hatbrott” – för dess kritik av judisk omskärelse.

Nordfront har tidigare rapporterat om hur de som verkar för ett förbud mot omskärelse av friska bebisar bland annat i Danmark och på Island i judisk press och av judiska organisationer beskylls för ”antisemitism”.

Organisationen Intact Denmark (ID), som ”arbetar för införandet av en 18-årsgräns för omskärelse och annan könskirurgi på friska barn”, har fått sin beskärda del av sådana anklagelser.

Nu väljer man att själva ta avstånd när en annan organisation framför kritik mot den omskärelse som praktiseras av judar.

ID har idag meddelat via Facebook att man har lämnat in en polisanmälan mot vad man kallar ”den danska fascistiska organisationen Nordfront”. Detta efter att ha tagit del av Nordiska motståndsrörelsens folkupplysningskampanj i samband med den judiska högtiden Yom Kippur.

Man hävdar att Motståndsrörelsens aktivister ”uttalat hatfulla, diskriminerande och lögnaktiga påståenden om att judiska rabbiner efter omskärelsen av pojkbarn flockas för att suga blodet från barnets penis”.

Samtidigt skriver man:

Det är sant att det inom judendomen finns en ritual som innebär att den utförande rabbinen med munnen skvätter vin runt barnets penis och suger upp blodet efter omskärelsen. Ritualen kallas Metzitzah B’Peh. Den utförs ännu i en rad församlingar runtom i världen, men såvitt vi vet är den sedan länge utfasad i Danmark…

Vidare menar man att det är kränkande att misstänka pedofili när en vuxen rabbin vid omskärelsen biter av förhuden av en pojkbebis för att sedan suga upp blodet.

Inlägget på Intact Denmarks hemsida slutar med meningen:

Intact Denmark tar skarpt avstånd från diskriminering och hatbrott.

På organisationens hemsida kan man läsa:

…såväl pojkar och flickor som intersexuella barn har rätt till sina egna kroppar…


  • Publicerad:
    2020-09-28 22:00