The Times of Israel är en engelskspråkig nättidning som täcker ”Israel, regionen och judiska personer världen över”. Tidningen grundades i februari i år av David Horovitz, tidigare från Jerusalem Post. En medarbetare på tidningen, Elad Nehorai från Brooklyn, tar i en nyligen publicerad artikel, ”Jews DO control the media”, upp det judiska maktinflytandet världen över. Här följer ett utdrag ur artikeln:

”Vi judar är ett lustigt släkte. Vi älskar att skryta om varje judisk skådespelare. Ibland låtsas vi även om att en skådespelare är jude eftersom vi tycker om honom så mycket att vi anser att han förtjänar att få vara i vårt lag. Vi skryter om judiska författare, judiska politiker, judiska regissörer. Varje gång någon nämner en film, en bok eller ett konstverk, säger vi oundvikligen något som: ”Visste du att han är judisk?”. Det är så vi fungerar. Vi är en driftig grupp, och inte bara vad gäller konstvärlden. Vi har exempelvis AIPAC, som i huvudsak kom till bara för att bestämma dagordningen i Washington DC. Och det lyckas beundransvärt. Och vi skryter om det. Återigen, det är vad vi gör.

Men den roliga delen är när någon antisemit eller person som är anti-Israel börjar säga saker som: ”Judarna kontrollerar media!” och ”Judarna kontrollerar Washington”. Helt plötsligt går vi i stridsställning. Vi skapar stora kampanjer för att ta ner dessa människor. Vi gör vad vi kan för att göra dem arbetslösa. Vi publicerar artiklar. Vi har skapat särskilda organisationer  som existerar bara för att berätta för alla att judar inte kontrollerar någonting. Nej, nej, nej, vi svär: Vi är bara som alla andra! Kan någon (som inte är en trångsynt person) se ironin i detta?

Låt oss vara ärliga, judiska vänner. Vi kontrollerar media. Vi har så många snubbar i styrelserna till de stora filmbolagen att det nästan är obscent. Nästan varje film eller teveprogram, låt det vara ”Tropic Thunder” eller “Curb Your Enthusiasm”, är fulla av skådespelare, regissörer och författare som är judiska. Visste du att alla åtta stora filmstudior drivs av judar? Men det är inte allt. Vi kontrollerar även reklamen som syns i dessa teveprogram.” […]

Läs hela artikeln här


  • Publicerad:
    2012-07-05 23:15