Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Judisk filmregissör om nya pedofilanklagelser: “Homofobisk smutskastning!”

Av Redaktionen, 2019-01-24
redaktionen@nordfront.se

HOLLYWOOD. ”Homofobisk smutskastning”, kallar den judiske regissören Bryan Singer ett reportage i tidningen The Atlantic där ett femtiotal personer vittnar om hur han våldfört sig på tonårspojkar under sin karriär. Men redan 1997 anklagades han för första gången för att ha betett sig olämpligt mot barn.

Juden Bryan Singer. Foto: Dick Thomas Johnson (CC-BY-2.0).

Det är den amerikanska tidningen The Atlantic som under ett års tid har talat med ett femtiotal personer som stött på den judiske Hollywoodregissören Bryan Singer, bland annat känd för att ha regisserat X-men-filmerna.

Ett antal av dessa personer har berättat att Singer, som är öppet bisexuell men gift med en kvinna, har utsatt dem för sexuella övergrepp medan de var tonårspojkar.

Singer själv avfärdar uppgifterna i reportaget som ”homofobisk smutskastning”, men redan 1997 anmälde en 14-årig pojke Singer för att ha försökt förmå honom och några kamrater att duscha inför honom så att han skulle kunna filma det för sitt eget nöjes skull. Trots att två kamrater intygade 14-åringens berättelse lades förundersökningen ner.

LÄS ÄVEN: Sagan om ringen-stjärnan varnar för pedofiler i Hollywood

2014 öppnade modellen och skådespelaren Michael Egan ett civilrättsligt mål mot Singer. Anklagelsen löd att Singer någon gång i slutet av 90-talet ska ha drogat och våldtagit Egan efter en fest på Hawaii, när Egan fortfarande var underårig. Samma år öppnades ett annat civilrättsligt mål mot Singer av en anonym brittisk man som anklagade Singer och hans judiske Hollywood-kollega Gary Goddard för våldtäkt i London, i samband med premiären för filmen Superman Returns.

Även om de båda civilrättsliga målen lades ner fortsatte vittnesmålen mot Singers pederastiska aktiviteter att strömma in, och Singer var en av många Hollywoodhöjdare som pekades ut som pedofil i dokumentären An Open Secret från 2014.

I The Atlantic-reportaget framkommer flera nya uppgifter om Singer. En man vid namn Cesar Sanchez-Guzman beskriver exempelvis hur han 2003 blev vän med Singer och inbjöds till flera drog- och alkoholfester där Singer omgav sig med tonårspojkar.

Den judiske stjärnregissören har valt att inte kommentera uppgifterna till tidningen. Däremot har hans advokat låtit hälsa att Singer aldrig arresterats eller åtalats för dessa brott och att han konsekvent nekat till att ha haft sex med eller preferens för underåriga.

”Hollywood kontrolleras av pedofiler”
Om anklagelserna mot Bryan Singer stämmer är han långt ifrån ensam i den judiskdominerade amerikanska filmbranschen att ha agerat sexuell predator mot barn. Hollywoodveteraner som Elijah Wood har tidigare gått ut med att Hollywood är i centrumet av en enorm pedofilskandal som kan jämföras med den om sionisten Jimmy Savile i Storbritannien.

Jon Robberson, som i åratal har arbetat bakom kulisserna i alla stora studios och nätverken i Hollywood, har i en intervju hävdat att den amerikanska filmindustrin kontrolleras av pedofiler.

LÄS MER: ”Filmindustrin kontrolleras av pedofiler”

Andra exempel är skådespelarna Corey Feldman och Corey Haim som bägge två har talat ut om sin tid som unga skådespelare i ett pedofilt Hollywood.

Källor:
‘Nobody Is Going to Believe You’
Another Sexual-Abuse Lawsuit Filed Against X-Men Director Bryan Singer


  • Publicerad:
    2019-01-24 11:30