PEDOFILI. En Hollywood-veteran talar ut om hur utbredd pedofilin är inom filmindustrin och påstår att Hollywood ägs och kontrolleras av pedofiler.

Webcasten ”Pass the Salt Live” med Dave Daubenmire intervjuade nyligen Hollywood-veteranen Jon Robberson som i åratal har arbetat bakom kulisserna i alla stora studios och nätverken i Hollywood. Han har lång erfarenhet inom Hollywood-film, tv och kommersiell produktion och har bland annat arbetat med projekt för Spielberg, Bruckheimer, Silver och Abrams för att nämna några.

Robberson vände till slut ryggen till filmindustrin och förklarar under intervjun att filmindustrin styrs av pedofiler.

Robberson är inte den första som har talat ut om pedofili inom den judiska filmindustrin. Skådespelaren Elijah Wood påstod att Hollywood är i centrumet av en enorm pedofilskandal som kan jämföras med den om sionisten Jimmy Savile i Storbritannien. I en intervju med Sunday Times talade han ut om hur unga skådespelare regelbundet utnyttjades av branschens ledande figurer.

— Övergreppen kan fortsätta obehindrat eftersom offren inte har lika stor röst som personer med makt.

Andra exempel är skådespelarna Corey Feldman och Corey Haim som bägge två har talat ut om sin tid som unga skådespelare i ett pedofilt Hollywood. I ett avsnitt av deras tv-program talade de ut om de övergrepp de utsatts för som barn. Corey Haim konfronterar i avsnittet sin kollega och barndomsvän Corey Feldman, som enligt honom, bara stod och såg på när han som barn blev våldtagen av en av Hollywoods ledande figurer.

Se filmen nedanför:

Corey Haim tog senare livet av sig som följd av övergreppen han blev utsatt för, något som fick barndomsvännen Feldman att ställa upp i en intervju med ABC News där han tar avstånd från den judiska filmindustrin.

Se filmen nedanför:

Källor:
Hollywood Insider Speaks Out, Claims a Global Pedophile Ring Controls Hollywood
«Filmindustrien kontrolleres av pedofile!»
How Jewish is Hollywood?


  • Publicerad:
    2017-05-29 08:00