Den 18:e juli var stora delar av Kampgrupp 110 i Trosa. Det förra besöket för en vecka sedan fick den lesbiska och uppmärksamhetssökande ägaren av Ica-Trossen att gråta ut till medierna, samt att hissa prideflaggor, vilket ledde till att samtliga stora lögnmedier hjälteförklarade henne. Lokalmedias många hetsartiklar fick även ett några dumma nyckelskramlare från Nyköping att hålla en manifestation på platsen.

Aktiviteten inleddes med en offentlig flygbladsutdelning utanför nämnda butik. Efter en dryg timme som var fylld av diskussioner — bland annat med den rabiata butikschefen och två liberaler som delade ut folkfientlig propaganda på samma plats — begav sig motståndsmännen mot havet för att sprida det goda budskapet runt torget och hamnpromenaden.

Där siktades en polisbil som åkte runt en del av kamraterna några gånger. När det väl var dags att bege sig hem stoppades och genomsöktes en av motståndsmännens bil i en ”rutinkontroll”. Det var minst en vanlig polisbil, en civil och en piketbuss där, vilket tydligt visar hur den kriminella poliskåren böjer sig för medias hets, efter att förra veckan sanningsenligt förklarat att en laglig flygbladsutdelning inte är ett polisiärt ärende.

Bortsett från en del dårar som inte lärt sig vad hyfs är var responsen god och flera personer gav positiva kommentarer.


  • Publicerad:
    2018-07-19 10:51