Motståndsrörelsens manifestation i Stockholm i lördags var på vissa sätt en unik tillställning. Marschen gick, i medvetet långsam takt, från Riddarholmskyrkan till Östermalmstorg. Till samlingen kom 78 personer och väl framme på Östermalmstorg hade några fler slutit upp och vi var där knappa 90 personer.

Polisen
Redan vid Riddarholmskyrkan kunde man notera att polisen hade lagt ned stora resurser på att bevaka den här manifestationen. Såväl patrullerande poliser som ridande sådana syntes på platsen. Senare fick vi veta att även polishelikopter och polisbåt fanns på plats.
Motståndsrörelsen är som organisation definitivt inte vana vid att polismakten följer grundlagen och i vår värld existerar tyvärr inte någonstans den åsiktsfrihet som officiellt sägs råda. Vi är vana vid att polisen står vända emot oss och använder såväl upprepade visitationer, pepparspray och batonger emot våra led även om vi har en så kallad tillståndsgiven manifestation. Anarkistpöbeln däremot har man fritt låtit maskera sig, beväpna sig och leva rövare utan repressalier. Denna dag var dock annorlunda. Inte för att man behandlade ”motdemonstranterna” på något annat sätt än vanligt utan för att polisen faktiskt respekterade grundlagen om allas rätt att uttrycka sin åsikt. Vad denna nya och för oss unika hållning beror på kan man spekulera i. Kanske har de enskilda poliserna tröttnat på de eviga problem som anarkisterna skapar trots att deras vänner sionistmedia gör allt för att lyfta upp deras nidingsdåd till något som av en icke tänkande mediekonsument kan uppfattas som civilkurage. Systemet hade ju säkert hoppats på att deras ”hjälpande hand” på gatan och i rättssalarna skulle varit långt effektivare i kampen mot Motståndsrörelsen. Det mest sannolika är nog att det denna gång var en kommenderingschef som faktiskt agerade enligt att alla skall vara lika inför lagen.

Folket
Utmed marschvägen befann sig många vanliga svenskar som gav oss uppskattande kommentarer och gester eller bara tysta såg oss gå förbi. Vid Mynttorget hade många samlats för att se oss. På kvällen samma dag som manifestationen fick vi, som brukligt, in ett antal nyansökningar, två av dem (oberoende av varandra), nämnde att de tycker om att vi är rakryggade mot systemet.

Anarkisterna
Våra politiska fiender hade utlovat att de skulle sabotera för oss. De skulle stoppa Motståndsrörelsen från att gå på vad de kallar ”deras” gator. Bland annat hade det så kallade rättvisepartiet startat ett nätverk med inte mindre än tio olika organisationer som man ur huse skulle kämpa för ett ”nazifritt” Stockholm. Om nu dessa tio organisationer verkligen gick samman så får man väl lov och tycka att det är rätt klent att de inte lyckades göra något mot 90 personer. Visserligen skall det väl i rättvisans namn sägas att ovan nämnda vänstergökungar även i det egna leden ses litet som mytomaner i sina rapporteringar.

Slutligen
Skall man nämna något som vi var missnöjda med så var det att fler inte kunde höra och se oss väl framme på Östermalmstorg. Platsen var för närvarande litet av en byggarbetsplats och det stora antalet poliser har en tendens att få vanliga familjer att inte vilja stanna på platsen. Rent propagandistiskt för oss gör det dock inte så mycket då vi vet att långt fler kommer att titta på vår video än vad som ändå skulle få plats på torget (se nedan).

 

Går även att ladda ner här

Håll till godo kära läsare och låt inte ditt motstånd stanna vid tanken, anslut dig till den sanna oppositionen redan idag!


  • Publicerad:
    2009-12-05 00:00