DEGENERATION. Artisten Katy Perry har släppt en kontroversiell musikvideo för hennes nya singel ”Bon Appétit”. Videon är full av sexuella referenser, bland annat blir en förförisk Perry tafsad på av flera svarta och bruna händer.

En av världens idag bäst säljande artister, amerikanskan Katy Perry, har nyligen släppt en musikvideo för sin nya singel ”Bon Appétit”.

Videon är ett exempel på hur den sioniststyrda musikindustrin använder sitt inflytande för att propagera för rasblandning och dekadens. Den visar bland annat hur Perry ”tillagas” av en mängd svarta och bruna händer. Videons sexuella budskapet är illa dolt bakom bisarra kannibalismreferenser.

Se videon:

Katy Perrys utveckling följer ett mönster av unga flickor som tidigt haft en helylleframtoning men som sedan blivit frontfigurer för musikindustrins dekadens. Ytterligare ett exempel på detta är Miley Cyrus.

Videon för ”Bon Appétit” har dock visat sig vara för kontroversiell även för många vanliga konsumenter av populärmusik. Även om den fått överväldigande positiv respons på Youtube är andelen som tryckt tumme ner på filmklippet ovanligt stor. I skrivande stund har 291 462 personer visat sitt ogillande för klippet medan 1 130 361 personer givit tummen upp.


  • Publicerad:
    2017-05-24 07:00