LIVESTREAM. Nordfront TV bevakade under dagen manifestationen på Mynttorget där bland annat Julius Blomberg från Motståndsrörelsen höll tal.

Vid 13:30-tiden kommer Nordfront TV att direktsända ifrån manifestationen vid Mynttoget där bland annat Motståndsrörelsens Julius Blomberg ska tala.

På sin hemsida skriver arrangörerna:

Vårt mål är att spränga åsiktskorridoren.

Det gör vi genom att belysa den, från alla håll och vinklar. Men vi behöver DIN hjälp! Det är absolut nödvändigt att vi blir många på Mynttorget denna gång! Slut upp och ta med dig alla du känner!

Innan vi lyckats spränga Åsiktskorridoren kan vi inte rädda Sverige! Om vi inte kan tala klarspråk om problemen – hur ska vi då kunna lösa problemen?!

10 mars hoppas jag att många sluter upp Mynttorget! Alla som har råkat illa ut på ett eller annat sätt pga Åsiktskorridoren! Eller som riskerar att göra det. Om man inte själv drar sitt strå till stacken för att krossa Åsiktskorridoren… Då har man heller ingen rätt att beklaga sig över att man sitter fast i den!

Se på direktsändningen:

Har du problem att se streamen? Klicka dig in på klippet på VK i så fall. Har du mobiltelefon rekommenderar vi att använda VK-appen som finns för Android och iPhone.


  • Publicerad:
    2019-03-10 13:00